Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
akhakkndarp1.jpg

Biz zannediyoruz ki hayatin agir sartlari, inisler cikislar biz mutlu olmayalim diye var. Oyle zannediyoruz ve oyle zannettigimiz icin de kendimizi her engelin karsisinda, her esigin onunde, her duvarin dibinde mutsuz, caresiz ve medetsiz hissediyoruz. Yani yuzemeyecegimizi, su uzerinde kalamayacagimizi zannediyoruz. Oysa her olayin, her nesnenin, her zorlugun temelinde bize bir kabiliyet kazandirma hikmeti saklidir.

Buyuk bir insaatta duvar oren iki isciye ayri ayri ne yaptiklari sorulmus. Birinci isci elindeki tuglayi duvara bikkinca yerlestirirken soyle cevap vermis: "Duvar oruyorum iste!"

Digeri ise elindeki tuglayi sIkica tutup gozlerini uzaklara kaydirmis: "Ben herkesin hayranlikla seyredecegi, icinde olaganustu bir huzur ve husu duyacagi muhtesem bir mabed insa ediyorum!"
Aslinda iki iscinin yaptigi da ayniydi. Sadece duvar oruyorlardi. Ama ikincisi isine ask katiyor. Hem isini onemsiyor, hem de kendini onemli kiliyor. Ihtimaldir ki ikinci isci birincisinden daha az yoruluyordur.

Gunlerin askla gecsin. Asksiz hicbir sey yapma! Asksiz hicbir seye dokunma! Asksiz su bile akmaz, asksiz ates bile yakmazken insan kalbi ne yapabilir? Kucuk de olsa, yaptigin her isi buyuk askla yap!

Senai Demirci

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
emegine saglik canm..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Degerli kalemin yüregine seninde emegine saglik kardesim cok güzel bir yaziydi tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun
Selam ve Dualarimla.......

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Ve Aleyna Aleykum Selam yorumlarınız için acizane ben size teşekkür ederim...
tsk89oz1.gif

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
emeginize sagLik karde$im...
asiL bütün maharet bunda i$te... a$kLa sevgiyLe bakabiLmek... görebiLmek..

eyvALLAH!

ferdane

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
amin inş Rabbim ayırmasın kimseyi aşktan akşksız yaşamaktan

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Manidar paylaşımınız için gönülden teşekkürler kardeşim.Yüreğinize dert değmesin.
En güzele emanet olun.

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Aşk ve Sevgi ile.... Rabbim razı olsun emeğine sağlık...

Üst Alt