Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Berat akbıyık

AŞKLARIN EN GÜZELİNİ TATTIM HAZİRANDI

aşkların
en güzelini tattım, hazirandı ait olmaların biriciğini yaşadım şaşkın bir bakış oldum sanki rüya... falan der gibiyim filanca şeye karşı ölüme karşı mesela, şer dünyaya karşı

diriyim!
dirim ölümle eşitler kendini filancaya sorsanız bu kadardır bu macera ben dünyanın altında, tepemde bir yığın toprak etimi kemiklerinden sıyıracak bir fukara sürüsü

sorsan hem
ürkütücü bir şeydir sonun böylesi o yüzden ki elbet bize yakılmak gerekli fakat sonrasız, pespaye bir yaşantiya böyle hesaplı bir son ne gerek? demeyin hakkıdır, kişi bilmeli sahibi olduğu bedenin istikbalini kan çekilmeden karar vermeli olacağa gibi onursuz şeyler de geçmiyor aklımdan

çünkü eminim
her şey gözlerimin önünde olacak kanlı bir gökyüzü gibi leş kokan toprak ellerimle kardığım pre-apokaliptik karmaşa bu piç kurusu nefes alıp vermeler saten çarşafta yasak inilti kara bir sancağın altında son bulacak

hayır
sığıntısı değilim bu inanışın, hem avunacak da değilim elbet bir söylentiyle bilakis, orada, en itaatsiz halimle beyaz kubbeli şehrin en güzel yerinde benim de kanım olacak!

Üst Alt