Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Atatürk'ü peygamberle kıyaslayınca

115346.jpg

CHP Denizli İl Başkanı Kavak, canlı yayında Denizli Vali Yardımcısı Güney'in "Dünya, Hazreti Muhammed gibi bir lider istiyor" sözüyle ilgili öyle bir kıyaslama yaptı ki stüdyo buz kesti.

CHP'li Başkandan Peygambere büyük saygısızlık... CHP İl Başkanı, CNN'de "Hz. Muhammed" hakkında söylediği kelimelerle izleyenleri şok etti.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan ve Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafız Bölge programına, canlı yayın konuğu olarak katılan CHP Denizli İl Başkanı Ali Kavak, Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney hakkındaki iddialar hakkında konuşurken inanılmaz bir mukayese yaptı.

CHP'li Başkan, Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney'in "Dünya, Hazreti Muhammed gibi bir lider istiyor" sözüne istinaden "Atatürk gibi bir lider varken peygamber gibi lider bekliyorlar" dedi.

Kavak'ın bu kelimelerinin ardından salonda buz gibi bir hava eserken Ahmet Hakan hemen devreye girerek reklam arası vermek zorunda kaldı.
Programa CHP Denizli İl Başkanı Alli Kavak'ın yanısıra; AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, Türk Kadınlar Birliği Genel Başkanı Sema Kendirci Taraf Yazarı Yasemin Çongar ile Yazar Eser Karakaş konuşmacı olarak katıldı.

CHP yönetiminin, Denizli İl Başkanı Alli Kavak'a nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.

ekoayrinti.com / İş dünyasına yeni soluk / ÖZEL

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!

Aldığı Beğeniler
7
RABBİ İSLAH ETSİN BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
yaw bunlar nezaman helak olacaklar bilgisi olan varmı....? ben maalisef böyle kanalalrı izlemiyorum..helede Ahmet HAKAN gibi birini........kendi çikarları için başkalarını satacak kadar birini......

Allah islah etsin...........

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
chp lilerin gerçek amacı müslümanları şeriatçı,irticacı,gerici diye sürekli karalamak.
chp genel başkan yardımcısı daha geçen hafta türbanı nazi gömleğine benzetmedimi ? ...
bunların asıl derdi İslam ....

Rabbim İslah eylesin eylemezse de kahreylesin inşaallah ...​

sseeniyye

aciz üye

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
"Dünyada yepyeni bir insan türü;
Üredi gün be gün, oldu bir sürü.
Künyesinden belli, meşreb kültürü:
Göbek adı: çağdaş, adı: madrabaz;
Bir de soyadı var: OKUMUŞ YOBAZ!.."

bayram hocam cengiz numanoğlu ne güzel tabir etmiş bunları...

ALLAH razı olsun....

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ahmet hakanı görünce midem bulanıyor onun ve reha muhtarın, mehmetali birandın asla programlarını seyretmiyorum onlara reyting yaptırmıyorum..ALLAH celel celaluhu hepsini bildiği gibi yapsın..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim ıslah eylesin hidayete erdirsin inş..

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
chp lilerin gerçek amacı müslümanları şeriatçı,irticacı,gerici diye sürekli karalamak.
chp genel başkan yardımcısı daha geçen hafta türbanı nazi gömleğine benzetmedimi ? ...
bunların asıl derdi İslam ....

Rabbim İslah eylesin eylemezse de kahreylesin inşaallah ...​

katiLiyorum... ve dua'na can-u gönüLden amin karde$im...
bunLar ortaLigi kari$tirmak icin, kötüLemek icin eLinden geLeni yapiyorLar...
yapsinLar... ama nereye kadar sürecek bu? iLahi adaLet eLbet hak ettikLeri cezayi verecektir...
bu dünyada oLmazsa ahirette adLi iLe azab edecektir...

Üst Alt