Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

-Zeynep-

Mecânin-i Kütüp

Aldığı Beğeniler
2,763
Takım
Diğer
ateste-yeserdim-halit-ertugrul-r58586-sz380.jpg

Ateşte Yeşerdim(Halit Ertuğrul)

Geniş bir okuyucusu olan tanınmış bir yazarın hayatından önemli sahnelerin de yer aldığı bu kitap; her insana ibret olacak kadar şaşırtıcı, düşündürücü ve duygu yüklü konulardan oluşmaktadır.
Bütün olumsuz şartlara rağmen azmin, ümidin ve fedakârlığın sonunda elde edilen başarı, herkese örnek olması niyetiyle kaleme alınmıştır.
Yürekleri titreten bu amansız yaşam mücadelesi, çaresizlik içinde çareyi, dert içinde dermanı anlatmaktadır.
Bu hayat öyküsünde sabır, azim, umut ve ihanet birbirine karışmıştır. Öyle ki her insana yetecek kadar ibret dersi vardır.
Her anı çileyle, dramla ve gözyaşıyla sulanan bu yaşam serüveninde, dayanılmaz çırpınışlar yürekleri burkmakta ve duyguları şaha kaldırmaktadır. En ağır şartlarda bile “nasıl başarıldığını” anlatan bu eser; hayata küsen, başarısızlığı kabullenen ve ümidini yitiren her insana, yeni bir ümit ve şaşmaz bir rehber olacaktır.
Dayanabilen yüreklere…​

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
okumadım ama okuyanların baya begendıgını ve agladıgını etkılendıgını duydum..
bılgı ıcın tesekkurler Ebrarcım

Nur-Gül

(Şafak Sayıyorum)

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
inşallah okuyacağım hocamın okumadıgım kitaplarından biri..
liseye aldım:)

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Benimde beğenerek okuduğum yazarlardan biri bende gene onun kitabı olan KENDİNİ ARAYAN KADIN VE ARADIĞINI BULAN KADIN adlı kitaplarını okudum çok güzeldi ama bu kitabınıda inş alıp okuyacağım ...Teşekkürler paylaşımın için..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Paylaşımınız için Allah razı olsun kardeşim.Bizde okuyalım inşaAllah...

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Gecen yaz almis ve okumustum. Tavsiye edilesi bir kitap bencede. InsaAllah Halit Ertugrulun diger kitaplarinida okumak nasip olur. Tesekkürler.

Rao

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Beşiktaş
Gerçektenden okumalısınız gerçek olay olmasıda okuma payını arttırıyor çok etkilenerek okuduğum bir kitaptı devamınıda alıp okuyacagım

Üst Alt