Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omar_hattab

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
bi el atarsanız sevinirim...paran yok diyolar sen avatar ekleyemezsin diyolar...hayırdır_?_

para uygulaması mı var...ne kadarsa verelim kardeşim :)

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
[GLOW=purple]Kardeş o olay banada oldu yalnız bildiğim kadarıyla paradan kasıtları puanın olması lazım yani puanın olması için mesaj eklemen lazım siteye ben böyle biliyorum daha iyi bilen varsa açıklasın...Allah cc razı olsun ...Selam ve dua ile...[/GLOW]

omar_hattab

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
hmm değişik ve enteresan bi uygulama...nerde yazıyo bu puanlar...nası anlıcaz..ve ne kaç puan..ne yaparsak kaç puan alıyoruz?

ayrıca standart üye özel üye felan_? nedir bunlar..açıklar mısınız?

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Henüz 80 Puanın var 500 puanın olması gerekir puan toplamak için konu açın cevap yazın üye getirin vs :) ayrıca standart üyelere avatar izni varmı tam olarak bilmiyorum :)

omar_hattab

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
onur kardeş yukardaki mesajımı da bi cevaplarsan sevinirim... ;)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Standart Üyelik : Yenidendogus.net Sitesi Standart Hizmetlerinden Yararlanabilen Üyelerdir. Bu Üyelik Tipindeki Özellikler Kisitlidir.Standart Üyeler Ilahi Arsive Giremezler. Download Merkezimizde Download Yapamazlar Profilleri Goremezler

Özel Üyelerin Avantajlari : Yenidendogus.net Sitesi Standart Hizmetlerinden Sinirsiz Yararlanabilen Üyelerdir.Bu Üyelik Tipleri Ücretsiz Daha Genis Ve Kisitlamalari Olmayan Sitemizin Tüm Özelliklerini Sinirsiz Olarak Kullanilan Üyeliklerdir.
Özel Üye Olmanin Sartlari Forumda Aktif Olmaktir. Özel Üye Grubuna Dahil Ettigimiz Ve Bu Özelligi Aldiktan Sonra Forumda Etkinligi Birakan Üyelerimize Tekrar Standart Üyelik Vermek Mecburiyetindeyiz..

Her mesaj 20 puandır..Yani avatar standart üyelere açıksa 25. mesajdan sonra avatar ekleyebilirsin :)

haci_bayram

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
hattab sende cabukca 20 mesaj daha yaz olsun bitsin :D

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
bana da cok sık sorulan bır soruyu aydınlatmıssın kardescık...samıracım canım benım sende yakında avatarını alırsın galıba paranı bırıkıtr:))))

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Yanlız galiba standart üyelerin avatar izni yok ve galiba özel üyelerinde :)

abaci_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ya
Ben birşey anlamadım Onur senden özel yardım beklıyorum şunları bana anlatsana:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt