Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
örnek olarak göstermek istiyorum tabi ablama ait yapıyorum o ondan habersiz yaptım diye kızmaz çünkü nazım geçiyor işte ablama kızmıyon demi abla senin için yaptıklarıma
Bu yaptıgım animasyonlar daha niceleri sitediginiz kadar uzun istediginiz resmin uzerine veya sadece adınızı kayan yazı seklinde online oldugum sure icerinsinde yapabilirim herşey sizin isteginize baglı olacak NOT: forumda mesaj sayısı 100 ün altında olan arkadaşlara yapılmayacaktır sonra sadece foruma avatar için girenler olabilir yüz mesajı doldurun forumda ve isteyin istediginiz kadar avatar yazı logo baner vs...
cok güzel olmus seyh samil kardesim ellerine saglik...yanliz rumuzuma uygun bisey olursa sevinirim günesle alakali ama bende yok diyosan bu güzel bende de resim yok aslinda vardi pc önceki gün birden kapandi dondu megerse virüs girmis format atincada hepsi gitti. olursa rumuzuma uygun sevinirim ama olmazsa buda güzel tesekkür ederimm...Allah razi olsun...