Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Seyh SaMiL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
avatar imza banner logo vs.. bunlara benzer şeyler isteyen olursa yapa bilirim sadece bu başlık altında istemelri yeterli olur ;)

Seyh SaMiL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
örnek olarak göstermek istiyorum tabi ablama ait yapıyorum o ondan habersiz yaptım diye kızmaz çünkü nazım geçiyor işte ablama kızmıyon demi abla senin için yaptıklarıma :D

asd6ua.gif

ablam3do.gif

ablam18dl.gif

1068rn.gif

Bu yaptıgım animasyonlar daha niceleri sitediginiz kadar uzun istediginiz resmin uzerine veya sadece adınızı kayan yazı seklinde online oldugum sure icerinsinde yapabilirim herşey sizin isteginize baglı olacak
NOT: forumda mesaj sayısı 100 ün altında olan arkadaşlara yapılmayacaktır sonra sadece foruma avatar için girenler olabilir yüz mesajı doldurun forumda ve isteyin istediginiz kadar avatar yazı logo baner vs...

Selam ve Dua ile

Seyh SaMiL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
nasıl olmasını istedigini söle tarif et hemen hazırlayayım ;)

Seyh SaMiL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
gunes7vc.gif

Güneş kardeş buyur beyenmesen söle veya resmi kendin ver yada ne istedigini eklememi istedigin seyleri söle ben düzeltirim ;)

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
cok güzel olmus seyh samil kardesim ellerine saglik...yanliz rumuzuma uygun bisey olursa sevinirim günesle alakali ama bende yok diyosan bu güzel bende de resim yok aslinda vardi pc önceki gün birden kapandi dondu megerse virüs girmis format atincada hepsi gitti. olursa rumuzuma uygun sevinirim ama olmazsa buda güzel tesekkür ederimm...Allah razi olsun...

Seyh SaMiL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
rica ederim de ben güneş resmi falan bulur güzel bişler yapmaya çalışırım ama şimdi yatacam yarın inş yaparım

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
cok sagol hayirli geceler kardesim...Allah a emanet ol...

Seyh SaMiL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
sende abla alla a emanet ol allah rahatlık versin saat 6 oldu ben hala uyanıgım ve bu 3 gundur hiç uyumadım : (

Üst Alt