Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı Seyh SaMiL
örnek olarak göstermek istiyorum tabi ablama ait yapıyorum o ondan habersiz yaptım diye kızmaz çünkü nazım geçiyor işte ablama kızmıyon demi abla senin için yaptıklarıma :D

asd6ua.gif

ablam3do.gif

ablam18dl.gif

1068rn.gif

Bu yaptıgım animasyonlar daha niceleri sitediginiz kadar uzun istediginiz resmin uzerine veya sadece adınızı kayan yazı seklinde online oldugum sure icerinsinde yapabilirim herşey sizin isteginize baglı olacak
NOT: forumda mesaj sayısı 100 ün altında olan arkadaşlara yapılmayacaktır sonra sadece foruma avatar için girenler olabilir yüz mesajı doldurun forumda ve isteyin istediginiz kadar avatar yazı logo baner vs...

Selam ve Dua ile

aman da aman ne guzel olmus bunlar bak yaa hıc yollamadın da tsklerrrrrrrrrrr ............. bılıyorsun buraya hangı kelımeyı kullanacagımı ama yazmıyım ellerıne saglık samılım :)

Seyh SaMiL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
aman da aman ne guzel olmus bunlar bak yaa hıc yollamadın da tsklerrrrrrrrrrr ............. bılıyorsun buraya hangı kelımeyı kullanacagımı ama yazmıyım ellerıne saglık samılım :)

biliyom abla ne yazacagını sırıkkkkkkkkkkk yazacaksın :p:p:p:p:p bak burdada dil çıkarıyom sana şişko ablam benim senin özel olarak istedigin bişeler varmı hemen yaparım

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
bi tanede bana yapabilirmisn şeklini sana bırakıyorum zevkine güveniyorum :D

reyyan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
bende bir adet avatar rica etsem size zahmet olurmu :p

chester

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
s.a kardesim benim senden 2 tane istegim olacak ama ilk once bir banner istiorum ürpertici bir resimin derinliklerinde yazan chester team ama renkleri kırmızı ve siyah tonlarında olmasını istiyorum...

bide chester yazılı ürpertici bi gif avatar istesem fazla sey istemiş olmam heralde ?(

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
ORiJiNAL YAZARI : chester
s.a kardesim benim senden 2 tane istegim olacak ama ilk once bir banner istiorum ürpertici bir resimin derinliklerinde yazan chester team ama renkleri kırmızı ve siyah tonlarında olmasını istiyorum...

bide chester yazılı ürpertici bi gif avatar istesem fazla sey istemiş olmam heralde ?(

Chester kardes,cok eski bir konuyu gundeme getirmissiniz...

Ne Yazikki Seyh Samil isimli uyemiz uzun zamandan beri ugramiyor.

Ancak birkac site onerebilirim...

www.banner.de (Banneri kendin yapiyorsun)

www.wbbdesign.com (Site almanca ama Banner veya logo kismina turkce yazsanizda cevab verirler kesin....)

MISRA

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : Seyh SaMiL
avatar imza banner logo vs.. bunlara benzer şeyler isteyen olursa yapa bilirim sadece bu başlık altında istemelri yeterli olur ;)

MISRA

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
BIRDE YUKLEMESINI BECEREBILSEK NEDEN YUKLENMIYORKI YAAAAAAAAAA

Üst Alt