Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Malum muzakereler başlıyacak...ve muzakereler sonunda: Avrupa BirliĞine girebileceĞimize inanıyormusunuz?

Ş

ŞEVVAL

Guest
ben girece imizi sanmıyorum..adamlar bizi oyalıyolar yıllardır..ve bizde neden ab ye girmek istiyosak ..şu türkleri anlamıyorum.. ?( ?( ?( ?(

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
ben girece imizi sanmıyorum..adamlar bizi oyalıyolar yıllardır..ve bizde neden ab ye girmek istiyosak ..şu türkleri anlamıyorum.. ?( ?( ?( ?(

ben inanıyorum yani içimde böyle bi hiswar yoksa olaylara bakarak sölemiyom bunu :D

inşaALLAH hayrlısı olur..

Destina1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Hem müslüman bi ülkeyiz, hem genç ve kalabalık bir nüfusa sahibiz ve tabi bide güçlü ülke olma yolunda adımlarımız var.

Bu olanaklar bize düşman olanların gözünü korkutsada ve bizi almamak için birçok dolap dönsede....

Ben alınaca ımıza inanıyorum.

Tabi bu müzakereler biraz sancılı geçe e benziyor ama

hayırlısı bakalım...

ravza_10

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
gireceğimize inanıyorum ancak girmeyi isteme konusunda çekincelerim var nediyeyim Hayırlısı olsun...

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
inanmıyorum ......
ayrıca birliğe üye etseler bile bizi diğerleri kadar hak sahibi yapmayacaklarını açıkca söylüyorlar zaten.
Birde ben anlamıyorum ,neden İslam Birliği değil de Avrupa Birliği?
Açıkcası İslam çatısı altında birleşilmesini yeğlerim.

Üst Alt