Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Cinconlulara da geçmiş olsun :D

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
SAGLIK OLSUN BEA SAHA BERBAT OLMASAYDII NEYSEE BUNUN RÖVANŞIDA VAR.. :D

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Merak buyurmayın Pasham Chelsea de Tromsoda 3-1 ma lup oldu ama ingilterede 7-0 aldı rövanşı :)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Fatih hocam size ayrıetten geçmiş olsun, takmayın baq chelse 3-1 e 7-0 attıysa siz 1-0 a 3.5-0 yaparsınız :D

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı YaMusaB
Fatih hocam size ayrıetten geçmiş olsun, takmayın baq chelse 3-1 e 7-0 attıysa siz 1-0 a 3.5-0 yaparsınız :D

İsmail Cevabı ben degil Galatasaray verecek sana :)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Canaydın'dan mesaj
UEFA yetkilileri geçti imiz günlerde Ali Sami Yen'i gezmiş ancak stadı be enmemişti. İşte dün gece Tromso'nun sahasını gören Başkan Özhan Canaydın UEFA'ya mesaj gönderdi: Bizim stadımızı be enmediler ama Tromso'nun sahası tam bir felaket. Resimlerini çekip UEFA'ya göndermemiz gerek. Bu sahada nasıl futbol oynanır?

Ya bizim cincon kendi stadını tombo'nun stadıyla karşılaştırma yaptı ya, helal olsun...
insan kendini bu kadar düşürür... :D

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Bi Glatasarayli olarak yenildigimize üzülmedim
ben yenilmekten cok futbolcularin sakatlanmasindan korktum
o saha neydi öyle be tarlami neydi belli degil tarla bile daha düzgündür bide midem baya kalkti
hele Ugurun yere cakilisi biacayipti ayni ormandan kacmis gibidi
cocuk eliyle agzini silse camur formayla silse camur oda hic silmedi 45 dakika azi camurlu gezdi
Ümit karan ayni afrikalilara benzioydu mac sonunda onu farketmekte zorlandim forma olmus siyah kendi olmus siyah
iiiiiiiiggggggggggrencti
zavalli Ugur altyapidan gelince kendini yerlere serdi takimi icin acaba diger takimlarda kimin altyapisindan oyuncu vardi (burda kastedilen fb ve bjk)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
konyalı basın; tamam belki saha elverişli de il ama galatasaray bu takımı rahat yenmeliydi diyo...

buarada paftan oyuncu aldınız da noldu, 2 senedir biz şampiyonuz...

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı YaMusaB
konyalı basın; tamam belki saha elverişli de il ama galatasaray bu takımı rahat yenmeliydi diyo...

buarada paftan oyuncu aldınız da noldu, 2 senedir biz şampiyonuz...
Buldun dişine göre birini tartışıyon hee:) buralardayım bak takip ediyorum ismail yazılarını. Galatasaray taraftarlarına karşı daha nazik ol lütfen :) İsmail ben çıkıyorum görüşürüz.. :)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ya abi ne dişine göre ya, sen onu bilmezsin, bana sorun siz onu, hatta Can U Can kardeşime sorun, portalda az tartışmadık... :)

Üst Alt