Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
gc3bcl-efendim.jpg

Gözlerimi yumsam açsam Asr-ı saadete, gezinse ruhum hüznün Mekke’sinde… Âmine’nin yetimi, kâinâtın serveri, Allah’ın habibinin minicik avuçlarına konsa bûselerim…

Hazret-i Halime olsam, kucaklasam kâinâtın incisini, yürek evime O’nun hürmetine yağsa Allah’ın bereketi…

Sa’d oğullarının kupkuru toprağı olsam, O’nun işaretiyle yağan yağm…urda yıkansam. Mekke’yi O’nunla dolaşsam; ağaçların, taşların “Esselâmu Aleykum Ya Rasûlallâh!” nidâsını duyuversem…

Çalsam Haticetu’l-Kübra anamın kapısını, açsa usulca… Soruversem Allah’ın Rasûlü’ne olan muhabbetini…

Kızlarına olan şefkatini, Hazret-i Fâtıma gelse anlatsa… O zor günleri… “Babacığımın üzerine deve işkembesi döktüler, dayanamadım, ağladım ve temizledim” dese; onun gözyaşlarına ortak oluverse gözyaşlarım…

Taif’te taşlanırken Zeyd olup siper oluverse tüm benliğim… Merhametle duâ ederken “Âmin!” deyiversem…

Bir kum tanesi olsam, Mîrâc’a çıkarken yapışsam mübârek ayaklarına… Hiç bırakmasam ve şâhid oluversem, kimsenin şâhid olamadığı sırlara…

Ebûbekir olsam, “sadakte” diyebilsem, özümle, sözümle, yaşantımla…

Bir bulut olsam, onunla hicret etsem; hüzün şehrinden nur diyarına…

Ebû Eyyûb’un kapısının eşiği olsam, her geçişte öpsem O’nun kadem-i pâkini… Ayağının tozuyla şereflensem, onunla süslenip, ziynetlensem.

Ashab-ı Suffe’de yarı aç, yarı çıplak geçse günlerim; O’nun hâliyle hâllenebilsem…

Hudeybiye’de yanıbaşında olup, gönlünden her geçen muradına Allah için biat ediversem.

Açmasam gözlerimi “ümmetim” demeden… Kendimi mescidin direklerine bağlasam, O çözse bağlarımı, prangalarımı…

Ey Dürr-i Yektâ, Muhammedü’l-Mustafa… Sallallâhu aleyhi ve sellem.

Ağlayıversem, “çok özledim, hasretim!” desem… Acaba ümmetliğine kabul eder misin beni?!..

“Salât ve selâm; sana, ailene ve ashabına…” diye muhabbet, itaat ve teslimiyetimi sunsam, ve o billur sesinle “Âmin!” dediğini duyuversem!..

İşte o ân doğup batan güneş, benden bahtiyar kimseye doğmamıştır, ey İki cihan serveri…

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
"Seni seviyorum Yâ Rasûlallâh!”
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed

Degerli paylasimin icin Allah razi olsun canim..

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
teşekkür ederim ablacım ALLAH senden de razı olsun inşALLAH

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Amin canim rica ederim, imzan cok güzel :)

-hande-

لا اله ا&#1604

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Ağlayıversem, “çok özledim, hasretim!” desem… Acaba ümmetliğine kabul eder misin beni?!..
Rabbim nasip eylesin cümlemize
Allah cc razı olsun hayat kardeşim çok etkileyici bir paylaşımdı

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.Emeğinize sağlık.Allah'a emanet olunuz.

Enfal

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
gc3bcl-efendim.jpg

Çalsam Haticetu’l-Kübra anamın kapısını, açsa usulca… Soruversem Allah’ın Rasûlü’ne olan muhabbetini…
Bir ömrü onun gibi efendimize adamayı nasip et Rabbim

Edermisin Ya Rasulallah :uzgun:

Yüreğine sağlık Hayat kardeşim nefis bir yazıydı

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Ellerine sağlık kardeşim.Paylaşım için teşekkürler.
Allah razı olsun.

Üst Alt