- Aldığı Beğeniler
- 13
"Ma'bedimin Göğsüne Değmiş Na-Mahrem Eli" ni kırmaya bir çekiç misali bir "tık" la bir imza da Sizden olsun...
Diyeceksiniz ki imzalasak n'olacak AB sevdasına etrafımızı-başımızı saranlar Bizans Ruhu'nu yeniden hortlatmaya çalışırken..
Hiç bir şey olmayacaksa bile:
Bu gün Allah için ( ve ma'bedleri için) ne yaptın? sorusuna verecek bir cevabımız olur hiç değilse..
Müslüman bir kötülüğü gördüğünde eliyle,olmadı diliyle düzeltmeye çalışsın.
O da olmadı kalbiyle buğz etsin düsturunda kendini bulan; imanın derecelerinden birini yaşamış ve yaşatmış oluruz belki de..
O da olmadı :
Olsun hiç bir şey yapamasak da karınca misali yolunda ölürüz ya.. diyebilmeyi kalplerimizden ellerimize oradan klavyemize oradan da tekrar kalplerimize akan bir lezzet olarak yaşarız belki..
Kalpte yaşanan lezzetten başlayan ve yolunda ölmek' e kadar açılan bu geniş yelpazenin neresindeyiz? diye belki kendimizi de sorgularız bu arada...
Başka söze gerek var mı bilmiyorum.
Sizleri AYASOFYA'nın mahzun olmaması için 29 Mayıs'a kadar toplanması arzu edilen 1,000,000.- imza kampanyasına davet ediyorum.
Bir tuğla da Sizden misali bir imza da Sizden olsun...
İMZALARINIZ İÇİN: [BLINK]http://www.ayasofyacamii.org[/BLINK]
Vebal olarak yüklemek istemiyorum ama her birimiz bu kampanyadan 10 kişiyi, Onlar'ın herbirleri de 10'ar kişiyi davet etse..
Fatih'in fethinin ruhuna uygun ne onurlu bir bayram olur bu 29 Mayıs değil mi?
İşte imza kampanyasının beyannamesi:
Diyeceksiniz ki imzalasak n'olacak AB sevdasına etrafımızı-başımızı saranlar Bizans Ruhu'nu yeniden hortlatmaya çalışırken..
Hiç bir şey olmayacaksa bile:
Bu gün Allah için ( ve ma'bedleri için) ne yaptın? sorusuna verecek bir cevabımız olur hiç değilse..
Müslüman bir kötülüğü gördüğünde eliyle,olmadı diliyle düzeltmeye çalışsın.
O da olmadı kalbiyle buğz etsin düsturunda kendini bulan; imanın derecelerinden birini yaşamış ve yaşatmış oluruz belki de..
O da olmadı :
Olsun hiç bir şey yapamasak da karınca misali yolunda ölürüz ya.. diyebilmeyi kalplerimizden ellerimize oradan klavyemize oradan da tekrar kalplerimize akan bir lezzet olarak yaşarız belki..
Kalpte yaşanan lezzetten başlayan ve yolunda ölmek' e kadar açılan bu geniş yelpazenin neresindeyiz? diye belki kendimizi de sorgularız bu arada...
Başka söze gerek var mı bilmiyorum.
Sizleri AYASOFYA'nın mahzun olmaması için 29 Mayıs'a kadar toplanması arzu edilen 1,000,000.- imza kampanyasına davet ediyorum.
Bir tuğla da Sizden misali bir imza da Sizden olsun...
İMZALARINIZ İÇİN: [BLINK]http://www.ayasofyacamii.org[/BLINK]
Vebal olarak yüklemek istemiyorum ama her birimiz bu kampanyadan 10 kişiyi, Onlar'ın herbirleri de 10'ar kişiyi davet etse..
Fatih'in fethinin ruhuna uygun ne onurlu bir bayram olur bu 29 Mayıs değil mi?
İşte imza kampanyasının beyannamesi:
MAHZUN OLMA AYASOFYA SAHİPLERİN YANINDA..