Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Aklımdan geçen bir planım var ama yardımınız olmadan olmaz ..
Diyorum ki ; Her gün foruma bir ayet eklesek ( Kuran'ın ilk ayetinden başlayarak )
Sonra o ayetin altına ne hissettiğimizi ne düşündüğümüzü, ne bildiğimizi yazsak kendi cümlelerimizle ..
Tefsir gibi değil de bizlere hissettirdikleri açısından ..
Varmısınız ..? Yapabilirmiyiz böyle bir şey ..?

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
benzer istekle bundan birkaç birkaç birkaç yıl önce arkadaşlar arası bir girişimde bulunmuştuk... Yanisi ben olabilirsem şayet olabildiğim kadarıyla varım neden olmasın diyorum.
Kur'anla haşırneşirlik herhalükarda artıdır çünki.:gul:

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Arora varsa bende varrım :)
benim ondan neyim eksikki :D

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Harika .. Yapacağım şey şu .. Fatiha'dan başlayarak her gün ( hafta sonları hariç ) foruma bir ya da bir kaç ayet yazıp altına ne düşündüğümüzü bize ne hisettirdiğini yorumlayalım .. Haşa tefsir yapmıyoruz yapamayızda ama Rabbimizin kitabıyla konuşmaya hakkımız var ..
İnşaALLAH yarın başlayalım ..

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Ve lütfen her gün en azından farklı üç yorumcu iştirak etsin bu açacağımız konuya .. Üçün altına düşmesin .. Forumda o kadar üye var .. Yanlızca okumakla kalmayalım iştirak edelim ..

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Bence çok güzel bir uygulama olur. Sitemizde her güne bir ayet konusu mevcut ama bu düşünce ondan çok daha farklı. Sürekli katılmaya çalışacağım. Tebrik ederim Eksen kardeşim.

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
EyvaALLAH Mustafa'm .. Katılım çok çok önemli .. Ayetler altında kim ne düşünüyor ne hissediyorsa onu yazsın çekinmeden ve kimse de bir başkasına müdahale etmesin ..
Başkalarının alıntılarını da kopyalayıp yapıştırmayalım .. Kendi cümlelerimizle belirtelim düşüncelerimizi .. Sonuçta 22 senede inen bir Rahmeti asırlardır bizlere taşıyanları da düşünürsek ALLAH rızası için on dakkikanızı ayırmanızı istiyorum .. Zor olmasa gerek değil mi :)
Şimdiden Rabbim razı olsun sizlerden ..

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Yokmu arttıran konuyu satıyorum..:D
Başka taliplisi yokmu yaw :D

Üst Alt