Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Çok güzel ve faydalı bir fikir..Bu sayede hem bakış açılarımızı zenginleştirebiliriz hem de mısraların en güzeli ve anlamlısı ile istişare edlmiş olur.

Rabbim razı olsun..

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Ayetlere saf tutalım..Bugünün ayeti nedir?

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Vazgeçmeyin..Siz anlatmak istediklerinizi anlatın..Bir bakış açısı oluşur ,daha önce farketmediklerimize dair
Keşke bu konuda ilmim sizinki kadar olsa..Ben izleyici ve okuyucuyum..Ama bu sayede öğrenme imkanım oluyor..

Elbet bu konuda fikir paylaşmak isteyen olabilir

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Vazgeçmeyin..Siz anlatmak istediklerinizi anlatın..Bir bakış açısı oluşur ,daha önce farketmediklerimize dair
Keşke bu konuda ilmim sizinki kadar olsa..Ben izleyici ve okuyucuyum..Ama bu sayede öğrenme imkanım oluyor..

Elbet bu konuda fikir paylaşmak isteyen olabilir

Aman diim sevgili Fahl ne yapıyorsunuz ..!!
Ne demek fikir paylaşmak .. ?
ALLAH korusun .. Şimdi biz burada ayetler ile ilgili fikrimizi paylaşırsak, densizin biri çıkıp " siz fetva mı veriyorsunuz " diye olaya yaklaşabilir .. Bende bunun karşısında dayanamayıp o densize haddini bildirebilirim .. Bunun üzerine bana kini olan bir yöneticide bana giydirmek için bir başlık açıp " üstü kapalı " bana göndermeler yapabilir ..
Velhasıl fikir mikir çok tehlikeli işler bunlar ..
Ne demek düşünmek, etüd etmek, irdelemek .. AlimALLLAH dinden çıkarsınız ALLAH korusun ..
Hem ne gerek var ? Onca hoca var etrafta onlar ne diyorsa o dur katıksız şartsız hemen inanın .. Asla yargılamayın kuzu gibi itaat edin !!

Sevgili Fahl .. Sen ve KatreSu'ya imreniyorum ..
İçinizde Hakkı öğrenme açlığı var ve körü körüne bir açlık değil bu .. Bilinçli beyinlersiniz .. Siz siz olun bu konular hakkında okumaktan ve irdelemekten hiç vazgeçmeyin .. Ve fikrinizi dillendirmekten de ..
Rahmet üzerinize olsun ..

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Eksen kardeşim... Yüreğimizde olduğunu, bilmeni isterim.

Açtığınız forum konusuna gelince: kardeşim aklımda çok güzel bir proje oluştu ancak; henüz kaleme alacak zamanım olmadı, affet...

Uygulayacağım, geç olsa da...

Allaha emanet olunuz.

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Allah sizden de razı olsun..

İnşallah nasibimizdeki öğrenme isteği bitmez..Çünkü ilim bir derya ve onu tanımak için yorulmak gerekir..Bildiğim ile amel edersem öğreneceğim nice doğruları tanıma fırsatım olmaz..

Esen kalın..Selametle..

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
EyvaALLAH saygıdeğer büyüklerim .. Sağolasınız .. Ve KatreSu bekliyoruz projeni ..

Üst Alt