Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı Habibemsin
sevgili Habibemsin üyelri ve tüm degerli kardeşlerim düşündüm de site mizde her ay bir kardeşimizi ayın üyesi seçelim.....

ve ilk oy olarak ben oyumu her türlü paylaşımları kısa uzun demeden okuyan ve cevap ekleyen sevgili ablamız Fzehra'ya ilk oyu ben veriyorum haydi sizde üyenizi seçin.....

Cok güzel düsünmüsün perwerder kardesim fakat bizler yönetimde Ay'in üyesini secmistik ve bugün Ay'in üyesini acikladik Portalda...
Tebrik ederim perwerder Ay'in Üyesi sensin.

demek ki kalbe gelen bir ilham var :) hayırlı olanı tüm kardeşlerimiz seçer inşaallah....daha nice birliktelige....bilgi paylaştıkça çogalır... :)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
gülermisin :) aglarmısın ;(

ne diyeyim böyle bir şeyin olacagını tahmin etseydim her halde başkasının konuyu açması daha iyi olurdu....

ayrıca iyi dilekleriniz için Rabbim cümlenizden razı olsun, yar ve yardımcınız olsun...

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Perwerder, forumların en uzun soluklu has üyelerinden biri. O kadar alıştık ona ki, yoklugu belli oluyor az bir ugramasa. Velhasılı uzun kelama gerek yok, ayın üyeligi Yakıştı Perwerder'e..

Hayırlı olsun kardeşim..

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
teveccühünüz... :)

berexwedan te :)

you're very kind :)

gunst dein :)

weşaya to :)

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı *perwerder*
teveccühünüz... :)

berexwedan te :)

you're very kind :)

gunst dein :)

weşaya to :)

Hep böyle gül inşaAllah Perwerder, yüzünden tebessümün eksik olmasın :)

Üst Alt