Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan ŞEVVAL
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Ş

ŞEVVAL

Guest
OCAK
Hirsli ve ciddi kisilik, Ogrenmeyi ve ogretmeyi sever, Insanlarin zaaflarini ortaya cikarmayi sever, Cok elestirir, Akilli ve planli programlidir, Cok calisir ve uretkendir, Duyarli ve derin hisleri olan biridir, Insani nasil mutlu edecegini bilir Asiri dikkatlidir, Bunyesi kuvvetlidir, Zor heyecanlanir, Romantiktir ama askini ifade etmekte zorlanir, Cocuklari sever, Evcil ve sadik bir es olur, Kolayca kiskanir, Sosyal yonden zayiftir.

SUBAT
Somut seylere onem verir, Degiskendir, Sessiz utangac ve agirkanlidir, Kendine guveni pek yoktur, Durusttur, Ozgurlugune duskundur, Bazen saldirganlasir, Kesin olmayan islerden hoslanmaz, Inatcidir, Hayallerinin pesinden gider, Batil inanclara egilimlidir.

MART
Cekici kisilik, Utangac ve tutucu, Esrarengiz, Comert ve sempatik, Rahatina duskun, Duyarli, Hizmet etmekten zevk alir, Kolay sinirlenmez, Guvenilir, Nezakete onem verir, Iyi bir gozlemcidir, Intikamcidir, Seyahat etmeyi sever, Dikkat cekmeyi sever, Dekorasyona meraklidir, Tempolu muzikleri sever, Cok degiskendir.

NISAN
Aktif ve enerji doludur, Cabuk karar verip cabuk pisman olur, sefkatlidir, Mantigini dinler, Diplomatiktir, Insanlari teselli etmeyi sever, Dostlarinin sorunlariyla yakindan ilgilenir, Cesurdur, Maceraperesttir, Sevgisini ve ilgisini belli eder, Hafizasi gucludur, Bas ve gogus hastaliklarina egilimlidir.

MAYIS
Sert yapili, Kolay sinirlenir, Kolay ilgi ceker, Fiziksel guzellige onem verir, Motivasyona ihtiyaci yoktur, sistematik calisir, Hayal kurmayi sever, Ileri gorusludur, Kolay sakinlestirilir, Anlayislidir, Kulak ve boyun bolgesi hassastir, Edebiyat ve sanatla ilgilidir, Evde oturmayi sevmez, Cocuklari çok sever.

HAZIRAN
Ayni anda birden fazla sey dusunur, Nazik ve tatli dillidir, Hassastir, Kararsizdir, Komik ve eglencelidir, Konuskandir, Kolay arkadas edinir, Kolay incinir, Gribe yatkin bunyesi vardir, Cok inatcidir.

TEMMUZ
Iyi bir sirdastir, Anlasilmasi guc biridir, Asiri gururlu, Baskalarinin dusuncelerine asiri onem verir, Sokulgandir, Kin tutmaz, Sempatiktir, Yanliz olmayi sever, Kolay ogrenir, Arkadas sikintisi cekmez, Mide sorunlari olabilir, Zor ikna olur, Agir isleri sever.

AGUSTOS
sakalasmayi sever, Duyarli ve ilgilidir, Korkusuzdur, Liderlik ozellikleri vardir, Ruhbilimle ilgilenir, Kolay provoke edilir, Dikkatli ve tedbirlidir, Bagimsizligina duskundur, Yol gostermeyi sever, Romantiktir.

EYLUL
Iyi bir konusmacidir, Sadik ve guvenilirdir, Detaylarla ugrasir, Sorumluluk almayi sever, Bilgi ve kulture onem verir, Insanlarin hatalarini yuzune vurmayi sever, Spor ve seyahati sever, Iliskilerinde secicidir, Hislerini kendine saklar.

EKIM
Herkesle sohbet etmeyi sever, Ilgi odagi olmak ister, Yalanciligi yapmacikligi sevmez, Arkadaslarina cok onem verir, Cabuk kirilip cabuk toparlanir, Bencildir, Kendiliginden yardim teklif etmez, Baskalarinin dusuncelerine onem verir, Duygusaldir, Kendine kolay guvenmez, Etrafindan cabuk etkilenir.

KASIM
Eglenceli kisilik, Insanlari kolay etkiler, Caliskan ve sorumluluk sahibi, Kontrolu ele almayi sever, Enerjik ve cevresini motive eden biridir, Iyi bir liderdir, Icten ve yardimseverdir, Adil davranir, Surprizleri sever, Hatalari affetmez, Iradesi gucludur, Derin duygularla sever, Herkesi oldugu gibi kabul eder, Sir saklamayi bilir.

ARALIK
sadik ve comert, Sabirsiz, Birlikte vakit gecirmesi eglenceli kisilik, Azimli, Sosyal yonu kuvvetli, Dostlarini kendinden fazla dusunur, Kizginligi uzun surmez, Sevildigini hissetmek ister, Espri anlayisi gelismistir.

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
TEMMUZ
Iyi bir sirdastir, Anlasilmasi guc biridir, Asiri gururlu, Baskalarinin dusuncelerine asiri onem verir, Sokulgandir, Kin tutmaz, Sempatiktir, Yanliz olmayi sever, Kolay ogrenir, Arkadas sikintisi cekmez, Mide sorunlari olabilir, Zor ikna olur, Agir isleri sever.
sagol şair ablam.üve üve bitirememişsin beni.ama şu gurur çok kütü bir şey,istersen onu oradan sil.hani kimse okumadan arada kaynar belki.ne dersin anlaştıkmı. =)

KAMELYAM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
TEMMUZ

:) VAYBEA

SSAGOL SEVVALCİK

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
OCAK
Hirsli ve ciddi kisilik, Ogrenmeyi ve ogretmeyi sever, Insanlarin zaaflarini ortaya cikarmayi sever, Cok elestirir, Akilli ve planli programlidir, Cok calisir ve uretkendir, Duyarli ve derin hisleri olan biridir, Insani nasil mutlu edecegini bilir Asiri dikkatlidir, Bunyesi kuvvetlidir, Zor heyecanlanir, Romantiktir ama askini ifade etmekte zorlanir, Cocuklari sever, Evcil ve sadik bir es olur, Kolayca kiskanir, Sosyal yonden zayiftir.

bütün olumsuz özellikleri es geçin digerlerine tam anlamıyla uyuyorum :p
vay be neymisim ben

saol beni bana tanıttıgın için ŞEVVAL cigim!
:)

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
NISAN
Aktif ve enerji doludur, Cabuk karar verip cabuk pisman olur, sefkatlidir, Mantigini dinler, Diplomatiktir, Insanlari teselli etmeyi sever, Dostlarinin sorunlariyla yakindan ilgilenir, Cesurdur, Maceraperesttir, Sevgisini ve ilgisini belli eder, Hafizasi gucludur, Bas ve gogus hastaliklarina egilimlidir.

.

aynen boyle ama kımse sevıldıgını anlamıyor

x_usta

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Ben bu astroloji olayına pek inanmam hatta hiç inanmam yani bunun doruluk payı olmadıgını düşünüyorum.

Yinede benim dogdugum ayla ilgili sölenen ler neyse yaa saçmalık
Dedigim gibi inanmam ve hiç takipte etmem bu astroljinin islam daki yerini bilen varmı yani bunun islami açıdan bir degerlendirilmesi yapılmış mı dır acaba bilen kardeşlerimiz varsa ve bizimlede paylaşırlarsa memnun olurum.

ALLAH yar ve yardımcımız olsun

M

maussema

Guest
kardes gunumzdekı astrolojı gıbı degl belkı ama tefsırlerde burcların var oldugun bahsedılmstır.....bu demek degldırkı hersey bu yazılanların tıpkısı gıbı olack yada ınsanların anladıgı gıbı aa benım bu ozellıgım varmıs boyleyım yada bugun su olack vs vs vs...... yanı olay bu degl ama bu ayların ve belırlenen burcların ınsanlar uzerınde bellı etkılerı oldugu ve o donemde dogan ınsanlar uzerınde yapılan arastırmalarda gerceklık paylarının varlıgı saptanmstr.yanı butun ozellıgını almasa da bazılarını kısılerın tasıdıgı dogrudr..
kaynagı veremıyorm ama ılahıyatta yapılmıs bır arastırmayla sabıttır :D

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
EYLUL
Iyi bir konusmacidir, Sadik ve guvenilirdir, Detaylarla ugrasir, Sorumluluk almayi sever, Bilgi ve kulture onem verir, Insanlarin hatalarini yuzune vurmayi sever, Spor ve seyahati sever, Iliskilerinde secicidir, Hislerini kendine saklar.

Şevvalcim sag ol,

Benimkilerde aynen tutuyor,

Ama ben yüze vurmaktan sakınıyorum,

Ama şaka yollu yapabiliyom bazen :rolleyes: :)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ya benimki baya uyuyor gibi...

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
EYLUL

ya bu bana uyuyorda yanlız ben asla insanların hatalarını yüze vurmayı sevmem hiç yapmadı ım şey ve en nefret etti im hareket tarzıdır...
ve hislerimi kendime saklamam belli ederim ama olumlu olan duygularımı :D
Teşekkürler şevval "ci iiiiiiiiiimmm

Üst Alt