Gece…Uzun ve soluksuz bir günün ardindan kendimi bulduğum tek yer…Kimi hüzünlerin ya da mutlulukların seni dibe doğru çektiği, duygularin en şiddetli yasandiğı an…Yalnızlığınla ve yasadiklarinla bai başasın iste…Bir de geceyle! Her iey düzgün degildir… Bak etrafina!!! Dün gördüğün yüz ayni mi? Her gun bir sey ya eklenir ya da cikar gider hayatimizdan… Bizse ya buna seyirci kaliriz ya da giden seylerin arkasindan savasiriz! En son ne zaman, kotu bir aninda dusunmedin ki? Hep girdin en derinlere ve saatlerce cikmak bilemedin degil mi? Agladin, uyudun, duvarlari yumrukladin… Bilirim cunku ben de yaptim! Ama sonunda baktim ki ben ne yaparsam yapayim, kendimi ne kadar uzersem uzeyim bir seyler oluyor iste…Bana tek dusen kendimce en dogrusunu yapmak!!! Sukur etsene her sey icin!!! En azindan mis gibi cam kokularini duyabiliyorsun degil mi? Birak fabrikalardan gelen kotu kokulari! Guzel bir gun… Gunes tepede, simsicak bir gun, umut dolu! Yok sen karanlik gormek istiyorsan gokyuzunu
sana kalmis, her sey senin gordugun kadardir ama unutma bazi gercekler vardir ki onlari asla degistiremezsin! !! Gercek gercektir ve bizim yanlislari gormemizi saglayan seylerde aslinda gerceklerdir! Pes etme! Savas! Sanma ki tek savasan sensin! Sanma ki savaslarda sadece sen yenilirsin! Insaniz biz… Hayat denen tiyatroda dagitilmis rolleri oynuyoruz sadece… Oyuncular belli peki ya sen kimsin? Unutma bu hayatta herkesin bir rolu var ve bu rolu aslinda herkes kendi seciyor! Simdi birak her seyi? Ne oldugun cok da onemli degil! Sen insansin ve bu yeter! Birak seni uzen ne varsa ,at cope gitsin! Her gun yeni bir baslangic ve her gun geri kalan omrumuzden bir tanesi o gunleri nasil yasamak istiyorsan ona gore davran! Git bak aynaya, karsindaki sensin ve seni seven boyle sevsin! Karsina bak o gulen sensin sen gul ki hayatin senlensin!
İktibas