Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
''Ayrılığı seçtin mi her şeyi götüreceksin yanında. Geriye hiçbir şey kalmayacak. Söylenmemiş sözler kalmamalı bıraktığın yerde...Ki ben en çok onları duydum...Gittin mi adamakıllı gideceksin. Hiçbir özlem kalmayacak dönüşleri emziren. Demem o ki dönecekmiş gibi gitmeyeceksin. Büyük git gideceksen, uçsuz bucaksız, dursuz duraksız git. Telefonun numaraları sesime düşmemeli, yolların yoluma değmemeli. Hiçbir anıya, hiçbir dizeye, hiçbir şarkıya yenilmemeli ayrılık. Şiirler okununca unutulmalı, hasret dokununca uyutulmalı. Gece inmişken ayak parmaklarına kadar yahut gün doğarken, yatağının diğer yastığındaki boşluk batarken gözlerine, ne bileyim tekbaşına yiyeceğin sofraya iki kişilik servis açtığında susacaksın, duracaksın... Gitmenin hakkını vereceksin. Ayrılık gurur duymalı seninle. Gidersen sözün ayaklarına geçiyorsa, ayakların yakınımdan geçmeyecek! Ayrılığı seçtin mi büyük olacak AYRILIK!!!

Ayrılığı seçtin mi???​

Bütün gemilerimi yaktım dönmek düşmesin aklıma diye!​

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : TebessüM

...Gittin mi adamakıllı gideceksin. Hiçbir özlem kalmayacak dönüşleri emziren.

Herşeyde olduğu gibi hakknı vereceksin ayrılığın.Ayrıldınmı tam ayrılacaksın.Ve unutacaksın,kararlı olacaksın.Budur seni sen yapan...

Çok güzeldi tebessüm.Çok beğendim.

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
çok güzel di canım, sağol paylaşımın için.

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
ORiJiNAL YAZARI : TebessüM

Söylenmemiş sözler kalmamalı bıraktığın yerde...
Demem o ki dönecekmiş gibi gitmeyeceksin. Büyük git gideceksen, uçsuz bucaksız, dursuz duraksız git.​

Kolay mı unutmak bir anda seni diye bir şarkı geçti aklımdan.......
Ama kararlı olmak her daim fayda getirir....

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
:( cok cok güzeL bir yazi bu.. uzun süredir beni bukadar etkiLeyen bir yazi okumami$tim acikcasi.. PayLa$imin icin saoL.. cok etkiLendim..

azra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ellerine saglik, tabi sen yazdiysan..
yazmadiysan da paylastigin için tsk
peki simdi ne oldu, bak bunu okudum aklima o geldi
adam akilli ayrilamamisim iste :( :(
(gerçi hiç kavusmadim ki ayrilayim :rolleyes: )
ama su var ki son cumleni uyguladim ;)

butun gemileri yaktim!...

Üst Alt