Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Veda Vakti Geldi Yenidendogus Sakinleri Kendime Ayırılan Bölümden Veda etmek İstiyorum Sizlere . Grup Fetih Olarak 3 Temmuz saat 13 'de Programa katılacagımız için İstanbulda düzenlenen Toplantıya Katılamıyacagım

Bu aralar Baya Uzaklaştım Yenidendoğuştan . Bundan sonrada böyle olur . Özel üyeliğim Turuncadan siyaha düşebilir. Temelli gitmiyorum , Benı artık foruma hemen hemen hiç ziyaret etmeyen biri olarak görebilirsiniz.Bazılarınızı hiç tanımasamda uyumlu bir şekilde davrandıgınız için teşekkürler.Allah c.c razı ve memnun olsun sizden .Süremin dolduguna ınanıyorum . Ani kayboluslara hazır olmanızı temenni ederim .Bu arada yağmur çok hızlı yagıyor . Hızlı yazmam lazım . Hakkınızı helal edın benden yöne helaldir salim ve selametle kalın . Hayırlı gunler / Hayırlı geceler diliyorum efendim ...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Varsa hakkımız helaldir kardeş Rabbim hakkınızda hayırlısnı nasip etsin işlerinizde kolaylık versin inş arada sırada da olsa uğramanız temennisiyle aeo lun hayırlı geceler ..

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
bak ya sunun yaptigina:buba:

bak güzel kardesim beni kizdirdigini bilyiorsun dimi
baskalarina dedigini sen yapiyorsun:lac:
hakkim helaldir sende helal et
herzamn bekliyoruz kapimiz herdaim acik
dememe gerek yok dimi:anlastik:
:bye::bye:
En EMine EManet ettim seni

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Aaaa daha birkaç saat önce telefonda konuşmuştuk. Sakarya'dan geçerken alacaktım sizi. Acil bir değişiklik oldu sanırım. Canınız sağolsun. İnşAllah kesin bir ayrılış değildir bu. Bekleriz her zaman. Hakkımız helaldir her daim.

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Hayirlisi olsun kardesim hakkinizda insAllah, benim aklimda Sirdügümu/Ehlitkava nickleriniz kaldi yanlis hatirlamiyorsam..
Rabbim yar ve yardimciniz olsun insAllah..Varsa hakkimiz helal olsun..
Selam ve dua ile..

Kemahlı

Yasaklı Üye
Yasaklı
Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
ALLAH hakkında hayırlısı neyse onu versin KARDEŞ.

Burası hizmet kapısı

Verdiğin emekler için ALLAH razı olsun...

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
Hayırlısı inşAllah .. Varsa hakkımız helal olsun, Burası bir aile kardeşlik kapısı herdaim yine bekleriz, Allah ,a emanet olun selam dua ile kardeşim

Vahy16

Öğrenci

Aldığı Beğeniler
73
Daha yeni üyeyim
:)Bende dua edeyim size olmazmı
Rabbim işlerinizi kolay eylsin
Rabbim zor sınavını geçenlerden eylesin:)

Üst Alt