Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
AZRAİLDEN KAÇAN ADAM
Bir adam koşa koşa Hz. Süleymanın (a.s) huzuruna çıkar. Süleyman (a.s) ona, Ne oldu, seni korkutan şey nedir? diye sorar: O da, Azrail (a.s) bana öyle öfkeli baktı ki ödüm koptu. Ey canlar koruyan adaletli padişah! Senin hükmün rüzgâra geçer. Beni en uzağa Hindistana atsanız da Azrailden kurtulsam der. Süleyman (a.s) dileğini yerine getirir ve adamı istediği yere ulaştırır.
Ertesi günü Azraile (a.s) durumu sorar. O da, Yâ Süleyman, ben kızgınlıkla değil şaşkınlıkla baktım. Allah Teâlâ bana onun canını o gün için Hindistanda al, emrini verdi. Adamı burada görünce çok şaşırdım, yüzlerce kanadı olsa Hindistana ulaşması mümkün değil diye düşündüm. Emir edilen yere vardığımda bir de ne göreyim, adam orada hazır olmuş, vazifemi yerine getirdim ve şimdi yanınızdayım der.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Emir edilen yere vardığımda bir de ne göreyim, adam orada hazır olmuş, vazifemi yerine getirdim ve şimdi yanınızdayım der.
Kaderden kaçılmazmış :)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ecel geldimi ne bir saniye öne nede bir saniye geri kaçmaz

KÜLLİ NEFSİN ZAİKATÜLMEVT

HER NEFİS SAHİBİ ÖLÜMÜ TADACAK

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
SEN.JPG

0c4590ec85.jpg

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
evet her nefis ölümü tadacaktır.

MEVLAM cümlemize imanlı ölmeyi nasip etsin..

Üst Alt