Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ihda

Edep_Ya_Hu

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray

Allah'ım ,bütün hücrelerimi,dokularımı,organlarımı bütün vücudumu;duygularımı,düşüncelerimi,fikirlerimi,arzularımı,hayallerimi,rüyaalrımı bütün beynimi;bilincimi,şuurumu,Nefsimi,Kalbimi,Ruhumu,Sırrımı,Hafîmi,Ahfâmı Sana emanet ettim,Sana teslim ettim.Allah 'ım Sen bunları razı olmadığın herseyden arındır ve temizle ;el değmemiş kar suyu ile yıka ;kendi nurun ile nurlandır ve kendi ahlakın ile ahlaklandır ...

Allah'ım !kalbime bir nur ,kabrime bir nur ver;önüme bir nur ,arkama bir nur ver;sağıma bir nur,soluma bir nur ver;üstüme bir nur,altıma bir nur ver;kulağıma bir nur,gözüme bir nur ver;saçıma bir nur,derime bir nur ver;etime bir nur,kanıma bir nur ver;kemiklerime bir nur koy...!Allah 'ım,nurumu büyült söylediklerimin hepsine bedel olacak bir nur ver;söylenmeyenleride kuşatacak gibi bir nur ver!Allah'ım benim latif ve kesif olan benliğimin her bir zerresi için benim tahsiz ve tayinim için olmaksızın benim işime yarayacağını bildiğin nimeti insan et .

Allah 'ım
Rafi isminin hürmetine ve Şefî'Habibin şerefine beni ara yerde kalmaktan kurtar.Beni ayâna ve öze yükselt

Allah'ım,ellerimi Sana teslim ettim,Sana emanet ettim;ellerim Senin razı olmadıgın şeylere dokunmasın,Senin razı olmadıgın işlerle uğraşmasın.

Allah'ım ayaklarımı Sana teslim ettim,Sana emanet ettim;ayaklarım Senin razı olmadığın yerlere gitmesin,Senin razı olmadığın yolda yürümesin.

Allah'ım ağzımı,Sana teslim ettim,Sana emanet ettim;Senin yasak ettiğin, haram kıldıgın,razı olmadıgın lokmalar agzımdan geçmesin.

Allah'ım,dilimi Sana emanet ettim,Sana teslim ettim;dilim Senin razı olmadıgın sözleri söylemesin,daima Seni ansın,Seni zikretsin;hayırlı ise konuşsun degilse sussun.

Allah'ım burnumu Sana emanet ettim,Sana teslim ettim;Senin razı olmadıgın kokuları almasın,tanımasın.Allah'ım burnuma indinde makbul olan kokuları lütfet.

Allah'ım,kulaklarımı Sana emanet ettim,Sana teslim ettim;Senin razı olmadiğin sesleri,sözleri,konuşmalari duymasin,analmasin.Allah'ım kulaklarıma indinde makbul olan sesleri işitmeyi,tanımayı,bilmeyi lutfet...

Allah'ım gözlerimi Sana emanet ettim,Sana teslim ettim;Senin yasak kıldığın,haram ettiğin seyler gözlerime cazip gelmesin gözlerim bunlari görmesin ve tanımasin .Allah'ım gözlerim Sana talip olsun,ne yana bakarsa Seni görsün...

diyor ve bunları Senden niyaz ediyoruz Rabbim

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Amiiiiiiiiiiiiin,amiiiiiiiiiiiiiiiiin,amiiiiiiiiiiiiiiin bu güzel yakarış için binlerce kez amiiin.

Allah c.c. ebeden razı olsun kardeşim.Yüreğinize sağlık.

Selam ve dua ile kalın.

Vukuf-i Kalbi

ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Fenerbahçe
Bu Güzel Yakarış için binlerce Kalbi amin...
Çok Güzeldi kardeşim..
Paylaşım için rabbim razı olsun...

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnnnn Ya Rabbel Alemin
Cenab-i Hak razi olsun kardesim
Selam ve Dua ile......

Gölge