Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
BEN GEÇ KALMADIM, YA SEN...

Sevgi dolu , ancak sevginin yurekte saklandıgı bir ailede yetismisti genc kız. Sevginin dile vurulması gerektigini düsunmemisti hic... Seviyorum demeye ihtiyacı var mıydı ?Babası zaten biliyordu,minik kızının kendini sevdigini. Kendisi de duymamıstı hic babasından. Sevgisi hep icindeydi, hareketlerindeydi ama dilde degil. Bunun eksikligini duydugunda ise çok gec kalmıstı.Utanıyordu artık. İnsan babasına seni seviyorum diyemezdi. SENİ SEVİYORUM ;bu aileden olmayan birine ,belki de hakmeteyen birine kolayca soylenebilirdi ama insanın babasına soylemesi utanılacak birsey
diye dusunuyordu. Utanıyordu ; ah bir kere deseydi babasına ,gerisi gelecekti biliyordu... Seni seviyorum dedikleri tek tek yok olmustu hayatından. Haketmemislerdi bu sevgiyi,hatta seni seviyorum kelimesini.Anlamı bile basitlesmisti bu kelimenin .Oysa hep yanında olan canı gibi sevdigi babasına soyleyememisti. Sırf soyleyememek degildi hırsı.Dokunamıyordu babasına, sarılamıyordu. Sadece bir kere elini tutmustu babası.Cok acı cekiyordu genç kız,ufak bir operasyon sırasında babasını yanında istemisti.Elini tutmustu babası,sıkıca.Sanki eli kuvveti olmustu kızın.Acısını hafifletmisti... Bir kez tutmustu elini... Her gece dua etti genc kız; _RABBİM babamın elini tutmam icin,ona sevgimi haykırmam icin yardım et.Onun kolunda,gururla yurumek istiyorum.
Kimi zaman unuttuguda oluyordu bu duayı ama RABBİ biliyordu,ve bir fırsat yaratacaktı onun için.Buna emindi...
Ve bir gece babasının hastalanmasına sahit oldu genc kız. Birden bire degil yavas yavas hastalanmasının her anını gordu. Babasının kolunun uyustugunu farketti once,hastaneye goturene kadar yavas yavas gelen felcin her dakikasına sahit oldu.Hıckırarak aglarken,babasının koluna girdigini ve onun elini tuttugunu hatırlıyordu... Hastaneyi inletircesine aglamaları engellememisti felci. Neden RABBİM ,neden simdi,neden boyle bir zamanda ? Haykırıslarını duyanlar ettigi duayı bilemezlerdi ki... Gunler boyu aglamaları dinmedi. Seni seviyorum demesini duymadı babası belki ama RABBİM duymustu ve babasını genc kıza bagıslamıstı belli ki... Bundan sonra babasına ,hakeden kisiye soyledi genc kız sevdigini.Utanmadan ,gururla soyledi.

Babam bu duygularımı belki hic bilmedi .Ama ben herkesten cok hakediyordum
ona sevgimi söylemeyi.
Ve en cok O hakediyordu benim sevgimi.

SENİ SEVİYORUM BABACIĞIM SONSUZA KADAR DA YALNIZ SENİ BU KADAR COK SEVECEGİM.

Alıntı...

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : mabed
BEN GEÇ KALMADIM, YA SEN...

Sevgi dolu , ancak sevginin yurekte saklandıgı bir ailede yetismisti genc kız. Sevginin dile vurulması gerektigini düsunmemisti hic... Seviyorum demeye ihtiyacı var mıydı ?Babası zaten biliyordu,minik kızının kendini sevdigini. Kendisi de duymamıstı hic babasından. Sevgisi hep icindeydi, hareketlerindeydi ama dilde degil. Bunun eksikligini duydugunda ise çok gec kalmıstı.Utanıyordu artık. İnsan babasına seni seviyorum diyemezdi. SENİ SEVİYORUM ;bu aileden olmayan birine ,belki de hakmeteyen birine kolayca soylenebilirdi ama insanın babasına soylemesi utanılacak birsey
diye dusunuyordu. Utanıyordu ; ah bir kere deseydi babasına ,gerisi gelecekti biliyordu... Seni seviyorum dedikleri tek tek yok olmustu hayatından. Haketmemislerdi bu sevgiyi,hatta seni seviyorum kelimesini.Anlamı bile basitlesmisti bu kelimenin .Oysa hep yanında olan canı gibi sevdigi babasına soyleyememisti. Sırf soyleyememek degildi hırsı.Dokunamıyordu babasına, sarılamıyordu. Sadece bir kere elini tutmustu babası.Cok acı cekiyordu genç kız,ufak bir operasyon sırasında babasını yanında istemisti.Elini tutmustu babası,sıkıca.Sanki eli kuvveti olmustu kızın.Acısını hafifletmisti... Bir kez tutmustu elini... Her gece dua etti genc kız; _RABBİM babamın elini tutmam icin,ona sevgimi haykırmam icin yardım et.Onun kolunda,gururla yurumek istiyorum.
Kimi zaman unuttuguda oluyordu bu duayı ama RABBİ biliyordu,ve bir fırsat yaratacaktı onun için.Buna emindi...
Ve bir gece babasının hastalanmasına sahit oldu genc kız. Birden bire degil yavas yavas hastalanmasının her anını gordu. Babasının kolunun uyustugunu farketti once,hastaneye goturene kadar yavas yavas gelen felcin her dakikasına sahit oldu.Hıckırarak aglarken,babasının koluna girdigini ve onun elini tuttugunu hatırlıyordu... Hastaneyi inletircesine aglamaları engellememisti felci. Neden RABBİM ,neden simdi,neden boyle bir zamanda ? Haykırıslarını duyanlar ettigi duayı bilemezlerdi ki... Gunler boyu aglamaları dinmedi. Seni seviyorum demesini duymadı babası belki ama RABBİM duymustu ve babasını genc kıza bagıslamıstı belli ki... Bundan sonra babasına ,hakeden kisiye soyledi genc kız sevdigini.Utanmadan ,gururla soyledi.

ona sevgimi söylemeyi.

Alıntı...

BENDE AMA BABAM YOK NE YAZİK...................

PAYLAŞIMIN İÇİN SAĞOL...............

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ona sevgimi söylemeyi.

yüreğine sağlık..ALLAH razı olsun..
MEVLAM tüm ölmüş babalarımıza rahmet etsin,kabirlerini cennet bahçelerinden bir bahçe yapsın..ve babaları hayatta olan arkadaşlarda gidip babalarını çok sevdiklerini söylesinler.

MEVLAM hayatta olan babalarına layık birer evlat etsin cümlemizi
.

kardelenn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sevgiler sadece yürekte kalmamalı,dillere de dökülmeli,sevgisini içinde saklayan tüm insanlara hayat bir nevi zindan oluyor,hem sevmek,hem sevilmek ve hem de sevgi sözcüklerini bol bol duymak ve söylemek herkeslere nasip olsun......Bilhassa aile içinde sevgi sözcüklerinin ve sevgi dokunuşlarının bolluğu çocukları hayata bağlayan önemli etkenlerdendir....

muhammed_ata

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
PAYLASİMİN İÇİN SAOL KARDEŞİM..BABALARA gerçekten sevdiğini ifade etmek bi erkek için çok zor sanırım nedense söleyemez .. bide şu var kız çocukları babaya erkek çocuklarıda anneye düşkündürler ne hilmetse anlıyamadım

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Çok güzel bir hikaye bir kızın babası ile ile olan mevzusu ve söylemek istenen şeylerin söyleyememenin vermiş olduğu ısdırap.Sevgiyi yürekte yaşamakta bazen insana pişmanlık verebiliyor.

paylaşımın için sağol mabed kardeşim.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
AKLIMDASIN

Kalmadı sensiz tadı , bayramlarında
Mutluluğum artık fotoğraflarda
Evde heryer sen kokuyor
Gittiğine kimse inanmıyor

Elini tutuğumda güven duyduğum
Sarıldığın da huzur bulduğum
Yolunu beklediğim ilk adam
Sözlerin hala aklımda

Sesin kulağımda çınlıyor
Gülümsemen gözlerimin önünde
Dün rüyyamda gördüm seni
Beyaz bir at üzerinde

Seni görebildiğim yer rüyyalar artık
Gitmekmi kolay yoksa kalmakmı?
Unutmakmı kolay yoksa hatıranla yaşamakmı?
Hala içimde bir yerlerdesin!
Ama gerçekte kimbilir neredesin ((((

4-EKİM-1978- FZEHRA

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ben sana baba dedim;
Gidenler gelmez diye,
El kıymet bilmez diye,
Babalar ölmez diye,
Ben sana baba dedim!

Ben sana baba dedim;
Yüz sensiz gülmez diye,
Ufkumu delmez diye,
Yâr yaşım silmez diye,
Ben sana baba dedim!

Ben sana baba dedim;
Baba cevher, öz diye,
Hasret ateş, köz diye,
Benliğimi ez diye,
Ben sana baba dedim!

Ben sana baba dedim;
Kıymet bulur söz diye,
Sana yollar düz diye,
Sensiz bahar güz diye,
Ben sana baba dedim!

Ben sana baba dedim;
Kavuşuruz tez diye,
Asılmasın yüz diye,
Düşlerimde gez diye,
Ben sana baba dedim!

Ben sana baba dedim;
Sensiz ömür az diye,
Sana çıkar iz diye,
Her derdimi sez diye,
Ben sana baba dedim!

Ben sana baba dedim;
Dost beni almaz diye,
Öz felah bulmaz diye,
Sensiz yurt olmaz diye,
Ben sana baba dedim!

Ben sana baba dedim;
Yiğitler yılmaz diye,
Göz yolda kalmaz diye,
Hakikat solmaz diye,
Ben sana baba dedim! ! !

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
şiirler çok hoştu saolun.
Babası ölenlere rabbim sabır versin inş..

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
ORiJiNAL YAZARI : muhammed_ata
PAYLASİMİN İÇİN SAOL KARDEŞİM..BABALARA gerçekten sevdiğini ifade etmek bi erkek için çok zor sanırım nedense söleyemez .. bide şu var kız çocukları babaya erkek çocuklarıda anneye düşkündürler ne hilmetse anlıyamadım

ben bu fikre katılmıyorum çünkü her ikisinede fazlasıyla düşkünüm.. ;)
annelerin yerini hiç bişey hiç kimse tutamaz..

Üst Alt