Babası ölenlere rabbim sabır versin inş.. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin Amin
T TebessüM YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 1,558 Aldığı Beğeniler 9 5 May 2006 #11 Babası ölenlere rabbim sabır versin inş.. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin Amin
zeyno YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2005 Mesajlar 1,699 Aldığı Beğeniler 6 Konum Gümüşhane Takım Galatasaray 5 May 2006 #12 Babama özlem dolu içim.Seni seviyorum duyuyormusun.Yerin mekanın cennet olsun.Yeşil gözlü, yorgun babam.
Babama özlem dolu içim.Seni seviyorum duyuyormusun.Yerin mekanın cennet olsun.Yeşil gözlü, yorgun babam.
mabed Bir_Katre Üyelik Tarihi 24 Eki 2005 Mesajlar 2,864 Aldığı Beğeniler 20 5 May 2006 #13 ORiJiNAL YAZARI : zeyno Babama özlem dolu içim.Seni seviyorum duyuyormusun.Yerin mekanın cennet olsun.Yeşil gözlü, yorgun babam. Genişletmek için tıkla ... aminnnnn. rabbim sabır versin zeyno. :O
ORiJiNAL YAZARI : zeyno Babama özlem dolu içim.Seni seviyorum duyuyormusun.Yerin mekanın cennet olsun.Yeşil gözlü, yorgun babam. Genişletmek için tıkla ... aminnnnn. rabbim sabır versin zeyno. :O