- Aldığı Beğeniler
- 8
Selamünaleyküm arkadaslar bugün babannem saat 11:35 civarlarinda Hakkin rahmetine kavustu
Bugün uyandigimda yanina gitmistim derin uyuyordu babam geldi ben amcam kizi babannem icin cüz okuyorduk babamda bas ucunda Yasini serif okuyordu...
Babannem derin derin nefes alip vermeye basladi ama nefesi verirken aradan cok zaman geciyordu...
sonra bir ara derin bir nefes aldi ve geriye vermedi.... Babam kalbine bakti biz ayaga kalktik (cok korkunctu)
Babam öldü dedi inanmadik hemen nabiz ölcme makinesini getirdik koluna taktik makine hicbirsey göstermedi
herkez bir yandan agliyor...
En cok mutlu oldugum ilk defa böyle bir ölüm gördüm
Babannem hic cani cikarken sicramadi bile ve öldügünde yüzü gülüyordu
cok cektirmisti kanser ona
agrilari cok vardi
insallah hastaligi günahlarina vekalet olur...
Allah c.c. mekanin cennet eylesin
:agla: :agla: :agla:
Bugün uyandigimda yanina gitmistim derin uyuyordu babam geldi ben amcam kizi babannem icin cüz okuyorduk babamda bas ucunda Yasini serif okuyordu...
Babannem derin derin nefes alip vermeye basladi ama nefesi verirken aradan cok zaman geciyordu...
sonra bir ara derin bir nefes aldi ve geriye vermedi.... Babam kalbine bakti biz ayaga kalktik (cok korkunctu)
Babam öldü dedi inanmadik hemen nabiz ölcme makinesini getirdik koluna taktik makine hicbirsey göstermedi
herkez bir yandan agliyor...
En cok mutlu oldugum ilk defa böyle bir ölüm gördüm
Babannem hic cani cikarken sicramadi bile ve öldügünde yüzü gülüyordu
cok cektirmisti kanser ona
agrilari cok vardi
insallah hastaligi günahlarina vekalet olur...
Allah c.c. mekanin cennet eylesin
:agla: :agla: :agla: