Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

_anka_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bağdatı vuran İstanbulu unutur mu?

Geçenlerde kuruluşunun 1500. yılını kutlayan Bağdatı yerle bir eden Haçlı mantıklı Batılıların, 2000 yıllık İstanbulu unutacaklarını ben hiç sanmıyorum! Yoksa neden şu Patrikhanenin ekümenik konusunu bu denli önemsiyorlar! ABD Dışişleri Bakanı Rice ABD, Irakta bin taktik hata işledi ama stratejik olarak Saddamdan kurtulma kararını doğru aldı.dedi. Rice bin hatalık rekorunu kırarak hata, yani suç sayısını 1001e çıkarttı. Oysa Riceın patronu Bush, Iraka demokrasi ve özgürlük getirmek için bu ülkeyi işgal emri vermişti. BOP denilen şeyin gerçek amacı Ortadoğuyu küçük devletçiklere ya da eyaletlere ayırmaktır. Yani ABD tüm bölge ülkelerini kendisi gibi federal yapmaya çabalıyor. Bu nedenle Irakı seçti... Çünkü Irak bu iş için en uygun ve ideal ülkeydi. Tıpkı Afganistan gibi. Sudanı da unutmamak gerekir. Sıranın kime geleceğini yakında hep birlikte göreceğiz. Ama ben en önemli hedefin Türkiye olduğunu düşünüyorum. Çünkü ABDnin bölge politikalarını başarıya götürecek ya da bunları engelleyecek güce sahip en önemli ülke Türkiyedir. 700 yıllık Osmanlı mirasçısı Türkiyenin ABD ve Avrupa ülkeleri tarafından rahat bırakılacağını düşünenler çok geçmeden nasıl yanıldıklarını göreceklerdir. Geçenlerde kuruluşunun 1500. yılını kutlayan Bağdatı yerle bir eden Haçlı mantıklı Batılıların, 2000 yıllık İstanbulu unutacaklarını ben hiç sanmıyorum! Yoksa neden şu Patrikhanenin ekümenik konusunu bu denli önemsiyorlar! 7.4.2006 / HÜSNÜ MAHALLİ / AKŞAM

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Sagolasın kardeş bilgiler için

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
RABBİM fırsat vermz inşşal hile ve tuzaklarını başlarına geydirsin