Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!

Aldığı Beğeniler
7
Bağışla beni Rabbim, tevekkülden başkası gelmiyor elimden.

Başkası da yoktu ki elimde. Şimdi elimden gelenlerin hepsi Senin El inde. Göremedim, bağışla beni Rabbim. Göremedim, nice ananın karnında nice karanlıklar içinden gün yüzüne çıkardığını bebelerin yüzünü.Unuttum, yüzümdeki tebessümü nice belirsizliklerden alıp da hayat verdiğini. Bilemedim, yüreğimizi yokluğun dehlizlerinden aşırıp aşkın vadisine eriştirdiğini. Göremedim, her sabah yerin sükûnetini odamda bir ekmek gibi sımsıcak hazır ettiğini. Her akşam yastıkta unuttuğum bedenimi sabah yeniden yanıma verdiğini göremedim. Beni her sabah ihya ettiğini, bedenimi her an yarattığını, varlığımı her an yokluktan geri getirdiğini göremedim.Göremedim Rabbim bugünü ödünç verdiğini.

Göremedim, bağışla beni...

Varlığa kör oldum, bağışla beni.

Fakat, şimdi gördüklerim körlüğümü gösterdi bana.Geç kaldım görmekte ama gördüm. Körlüğümü gördüm. Tebbessümü beton yığınları arasında sönen bebeler gördümse de, biliyorum Senin El inde şimdi hepsi ve sonsuz tebessümler verdin herbirine. Sevinci soğuk topraklarda boğulmuş çocuklar gördümse de, biliyorum Senin Rahmetinin kucağında hepsi ve bitmez sevinçler bağışladın herbirine. Ümitleri bir amansız sarsıntıyla yıkılan insanlar gördümse de, biliyorum Senin Şefkatinin ikliminde asude ve mutlu herbiri..

Bağışla beni Rabbim, unuttum, nisyanda kaldım. Hatırlamadım verdiğini ve var kıldığını. Elimden alınca verdiğini ve yokluğa yuvarlayınca varlığımı. Hatırladım, ama geç hatırladım. Gördüm ama güç gördüm, acıyla gördüm. Varlıkta kör oldum, yoklukta gördüm. Bollukta unuttum, darlıkta hatırladım.

Affet beni Rabbim, bari, yoklukta Sana vardım. Hiç olmazsa, hiçlikte Seni andım. Şimdi, bir tevekkül var elimde. Başka her şey düştü avucumdan, varlığım yokluğa döküldü. Hatırladım, elimdekiler de, ellerim de Senin Elinde. Şimdi, dua sığıyor sadece avuçlarıma. Sadece yakarış yakışıyor yakama. Gözlerim müjdeni gözlüyor uzaktan Gönlüm hiç bitmez tesellini özlüyor.

Sen ki, unutmaktan alıkoydun, nisyandan kurtardın beni Rabbim. Şimdi isyandan koru beni. İsyandan koru beni, isyandan koru beni, isyandan koru beni...

Ve affet ki, elimde duadan başkası yok.

Ve anladım ki, Senden başka sığınağım yok

SENAI DEMIRCI...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Affet beni Rabbim, bari, yoklukta Sana vardım. Hiç olmazsa, hiçlikte Seni andım. Şimdi, bir tevekkül var elimde. Başka her şey düştü avucumdan, varlığım yokluğa döküldü. Hatırladım, elimdekiler de, ellerim de Senin Elinde. Şimdi, dua sığıyor sadece avuçlarıma. Sadece yakarış yakışıyor yakama. Gözlerim müjdeni gözlüyor uzaktan Gönlüm hiç bitmez tesellini özlüyor.

Sen ki, unutmaktan alıkoydun, nisyandan kurtardın beni Rabbim. Şimdi isyandan koru beni. İsyandan koru beni, isyandan koru beni, isyandan koru beni...

Rabbim razı olsun ömrüne bereket..

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Bağışla beni Rabbim, unuttum, nisyanda kaldım. Hatırlamadım verdiğini ve var kıldığını. Elimden alınca verdiğini ve yokluğa yuvarlayınca varlığımı. Hatırladım, ama geç hatırladım. Gördüm ama güç gördüm, acıyla gördüm. Varlıkta kör oldum, yoklukta gördüm. Bollukta unuttum, darlıkta hatırladım.

Mevlam razı olsun kardeşim çok güzel bir dua...

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
Yokluğu yaşamadan,darlığı görmeden,elimizdekiler toprağa düşmeden senin verdiklerini görmeyi lütfet......Amin.Senai DEMİRCİNİN harika dualarından birini benim okumama vesile olduğun için Allah razı olsun..Tüm gönülden gelen dualara AMİN....Rabbim DUASIZ bırakmasın ve üzerine dua edilmyen biri olarak bizi bırakmasın

emeğine sağlık ablam...teşekkürler.......

elam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
rabbım kokusuna kurban oldugum gullerın efendısı efendımız muhammed mustafa sallallahualeyhıvesellem hurmetıne bızlerı affına naıl eyle...bızlerı kendıne kul kabul ey merhametlıllerın merhametlısı...rabbım o guzel efendıler efendısı ahmedın hurmetıne sozlerın bıle sınırlı kaldıgı onu anarken gozlerın yasla doldugu ahmedının yuzu hurmetıne affet allahım!yalvarırım affet amin..bizler bilemedik eyrabbımız..gec anladık ey rabbımız..camur yollarda yalın ayak taslara takıla takıla sana gelıyoruz ey rabbımız..kulun olmayı bızlere naıl eyle...bılıyoruz o ey sevgılı kullarından olabılmemıze ımkan yok fakat tum acızlıgımızle geldık sana geldık kapına va yalvarıyoruz eyy rabbımız yerlerı ve arsı yaratan ıkı gogun cıhanı efendımız hurmetıne bızlerı affet affet affetallahım yalvarırız affet amiin amin amin.... kardesım boyle bır dua yapmayı hıssettırdın bana allah razı olsun rabbım bızlerı affeylesın ınsallahurahman allaha emanet olun

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Senai Demirci ve insanın iç alemini okyaşayan yazıları....
Teşekkürler...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Çok güzel bir paylaşım ve yakarış olmuş.Allah razı ve hoşnut olsun Nakşi_bendi kardeşim.Hem bu dünyası hem öbür dünyasında yüzü gülenlerden olmanız temenni ve duası ile fi emanillah.

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Bacısı çok güzel paylaşım olmuş.Yüreğine sağlık.Dostunada dua etmeyi unutma inş.Dualardasın.Slm ile....

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!

Aldığı Beğeniler
7
Çok güzel bir paylaşım ve yakarış olmuş.Allah razı ve hoşnut olsun Nakşi_bendi kardeşim.Hem bu dünyası hem öbür dünyasında yüzü gülenlerden olmanız temenni ve duası ile fi emanillah.

AMİNNNNNNN ABİ CÜMELMİZİ İNŞALLAH

Üst Alt