Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Hayy'dan geldik, Hu'ya gidiyoruz; Sen'den geldik, sana dönüyoruz. . .

Bu kaçıncı anlayış, bu kaçıncı anlamlandırış? Tamam işte, bu sefer son artık. Bu sefer son kez geldim ama gidersem tekrar sana gelirim. Son deyişim, bir daha gitmeme kararımdandır. Hoşuna gidecek şeylerin öznesi olabilmem için tebessüm edip sadaka vermem gerekiyor. Seher vakitlerinde tevbe, istiğfar etmem.. Ama bu bir rol yapış değil, zaten öyle oluş.. Benim duamdır Allah'ım. Bu çember denkleminde her şey Sen'sin. Sadece çapım büyüyor, bazen de küçülüyor.

Hakikâtlerimizi onaylatırken, büyük bir büyü yahut bir edebiyat olan bilime de bakıyorum, ki bu garipliktir. Bu, bu yörünge için gariptir. İleri gidenlerin en ilerisinde olabilme telaşına hiç de uymayan bir tavırdır. Asıl tavır, kınayıcıların kınamalarından korkmadan yaşayabilmek ise&

Anlamayı denemeliyim. Anlaşmayı değil. Beni sadece Sen anla.. Ve ben de Sen'in beni sevdiğini anlayayım. Anlamakmış oysa sevmek. Ağlamak da. Bu bir sızıdır. Biçilen Şâ'yâ gibi, adamaktır. Sen hoşnut ol diye. Çemberin çapı belli bir sınırı geçince, her şeyde seni görürüm. Bu görüş beni kuşatır, Sen'siz her yer ve her şey bana gurbet gibi olur, bu benim duamdır. Sana hakkıyla şükredemedik, seni zikredemedik. Oysa bütün şey, senin zikrinle kendilerinden geçmişken.....

"Bir tek hasret kalıyor bana"
hicrânın doluyor içime
tükeniyorum" demiş Telvin. Oysa hasretinden seccadeler eskitmek de vardı. Bu da duamdır. Tükenmiyorum, hasretinle vuslat coşkum artıyor. İçime içiriliveren bir enerjidir adın. Sonsuz bir uzayda, gezegenler geçerken aşk ve secde halinde, çıkıp mekiğin üzerine, içim çıkacak gibi, göklere çevrili gözlerle seni sevdiğimi, seni çok sevdiğimi haykırmak..

Önce ve daima Sen vardın, sonra ve daima Sen olacaksın.
Allah'ım.

-kurbanınım, kabul et, amin-

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Önce ve daima Sen vardın, sonra ve daima Sen olacaksın.
ALLAH'ım.

cok güzel olmus ellerine saglik tebesüm.....

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ALLAh razi olsun..

tüm güzellikleri yüreklerinize koysun RABBIM

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Allahım Affedermısın
Sen beni yarattin
Gönderdin dünyaya,
Ben yattim kaldim derin uykuya.
Helalmi harammi demedim
Yedim,
Hesabini nasil veririn düsmedim korkuya.

Bu kadar günahlarimla
Yalanlarimla,
Uymadim rasulün getirdigi kur-an`a.
Acaba benide kulum diye
Severmisin,
Yalvarsam allahım affedermısın?

Gecti biliyorum gaflette
Ömrümün yarisi,
Acaba ıhlasla`mi gececek öbür yarisi.
Ah su zalim nefsimden bir
Siyrilsam,
Allahimin istedigi gibi kul olsam.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Ellerinize saglik yazi ve siirler güzel olmus..

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Sagolun paylaşımlar için. ;)
Yüreğinize sağlık...

Üst Alt