Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Gözlerimi yumsam uçsam Asr-ı saadete,gezince ruhum hüznün Mekke'sinde...

Amine'ın yetimi,kainatın serveri,Allah'ın Habibinin minicik avuçlarına konsa büselerim...

Hazreti Halime olsam,kuçaklasam kainatın incisini,yürek evime O'nun hürmetine yağsa Allah'ın bereketi..

Sa'd oğullarının kupkuru toprağı olsam,O'nun işaretiyle yağan yağmurta yıkansam..

Mekke'yi O'nunla dolaşşam,ağaçların,taşların "Esselamu Aleykum Ya Rasulallah !"nidasını duyuversem...

Çalsam Haticetu'l Kübra anamın kapısını,açsa usulca...Soruversem Allah'ın Rasulu'ne olan muhabbetini...

Taif'te taşlanırken Zeyd olup siper oluverse gözyaşlarım...

Bir kum tanesi olsam,Mirac'a çıkarken yapişşam mübarek ayaklarına...

Hiç bırakmasam,ve şahid oluversem,kimsenin şahid olamadığı sırlara...

Ebubekir olsam, "sadakte "diyebilsem,özümle,sözümle ,yaşandımla...

Bİr bulut olsam,onunla Hicret etsem,hüzün şehrinden Nur diyarına...

Ebü Eyyüb'un kapısının eşiği olsam,her geçişte öpsem O'nun kadem-i pakini...Ayağının tozuyla şereflensem,onunla süslenip,ziynetlensem...

Açmasam gözlerimi "ümmedim "demeden..

Ey Dürr-i Yekta, Muhammedül'l -Mustafa...(sallallahu aleyhi ve sellem)
Ağlayıversem ,"çok özledim,hasretim !" desem...

"Salat ve selam Sana ,ailene,ve Ashabına..."diye muhabbet ,itaat ve teslimiyetimi sunsam,ve o billür sesinle "Amin !"dediğini duyuversem..

İşte o an doğup batan güneş,benden bahtiyar kimseye doğmamıştır..

Ey iki cıhan Serveri...a.s.v..Efendim..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Efendim....

Asr-ı saadette sahabilerinin sana olan özlemini yaşat bize... Veysel Karani aşkını nail eyle....

Aşkının ateşi öylesine bitap etsinki o elemle giryan olalım.. Hani buyurmuştunuz ya "eğer benim

bildiklerimi bilseydiniz, az güler çok ağlardınız!.. Rahat yataklarınızda yatamayıp "Allah, Allah" diye

figan edip dağlara kaçardınız!. Biz rahat yatakta , sıcak döşekte uyurken aradık seni , belkide bu

aşkın alevi ondan kısıktır..

Öyle bir hayatı debdebe içine düştük ki , şikayetten yine sana sığınırız ama , asr-ı saadette

yaşayan ümmetinle , ahir zamanda gelecek ümmetini kıyas buyurduğunuzda işaret buyurduğunuz

üzere "Siz onları görseydiniz mecnun zannederdiniz. Onlar sizin iyilerinizi görseler; "Bunlar

iyilik ve hayırdan nasipsiz kimselerdir." kötülerinizi görseler; "Bunlar da müslüman mı?" derlerdi."

bize sahabilerin hayatını ve aşkını yaşaya muvaffak kıl..

Efendim..

Bazen zatını düşünüp , kavuşma arzumuz gönül kuşunu öylesine mehduş ederki , O an meded

umar garib durumda ferman bekleriz.. Sanal alemden reele , reelden alemden , sırlar alemine

ulaşanların izi ile izlendir bizi. Nur saçan kandilinin ateşiyle yanmakta teselli arıyoruz ancak..

Ya Rabbi...

Biliyoruz ki içinde Hatemül Enbiyanın olduğu duaları kabul edersin , içinde Kul peygamberinin

olduğu ilticayı geri çevirmessin , içinde Makam-ı Mahmudun sahibinin ismi geçen yalvarlamarı

reddetmessin , içinde kaffeten linnasa gönderdiğin sebebül mevcudat olan efendimizin ism-i

şeriflerinin olduğu tazarruları boşa çıkarmassın..

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ALLAH azze ve celle razı olsun abim.yüreğine sağlık çok güzeldi.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
RABBİM RAZI OLSUN HAFIZ KARDEŞ Rabbim inşaallah ahirette onun yanında olmayı nasip etsin tüm ümmeti muhammede inşaallah.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cenab-i Hak razi ve memmun olsun insAllah Hafiz kardesim cok güzel bir paylasim herzamanki gibi yüregine saglik
Yüregine dert degmesin insAllah kardesim
Selam ve Dua ile........

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
Öyle bir hayatı debdebe içine düştük ki , şikayetten yine sana sığınırız ama , asr-ı saadette

yaşayan ümmetinle , ahir zamanda gelecek ümmetini kıyas buyurduğunuzda işaret buyurduğunuz

üzere "Siz onları görseydiniz mecnun zannederdiniz. Onlar sizin iyilerinizi görseler; "Bunlar

iyilik ve hayırdan nasipsiz kimselerdir." kötülerinizi görseler; "Bunlar da müslüman mı?" derlerdi."

bize sahabilerin hayatını ve aşkını yaşaya muvaffak kıl..

AMİN AMİN AMİN

ALLAH (CELLE CELALÜHÜ) EBEDİYYEN RAZI OLSUN KARDEŞİM
RAHMETİYLE LUTFETSİN

DUA İLE
SELAMUNALEYKÜM

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Ey Dürr-i Yekta, Muhammedül'l -Mustafa...(sallallahu aleyhi ve sellem)
Ağlayıversem ,"çok özledim,hasretim !" desem...

....hasretine bile hasretim.....:agla:

Üst Alt