Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

AdresiYokkiEceleGitsem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ben yenı üye oldum. üye olma sebebım bu siteyı bilmıyordum ama menzili biliyorum gitmeyı hayal edıyorum belkı nasip olur ilerde.. çok değer verdiğim bir abım le sık sık tartişiriz... kendisi fırsat buldukça menzıle gider kanatımce iyi biridir.. Allah cc katında nasıldır bılemem.. tartişma konumuz .. konuştukça konular hep aynı yere gelir.. sık sık dini konularda konuşuruz.. ben güzel rüyalar görerım .. rahmanidirler derım o yok der değiller... ben haşa iyi biriyim demıyorumbunu Allah cc bılır .. hadi kötüyüm diyelim .. kötüler iyi düş göremezmı.. Allah cc büyüktür ğafurrurahimdir. o dilerse olmazlar olmazmı... ben bir kaç kez peygamberimi düşümde gördüm.. cennete birkaç kez girdim faklı farklı düşler halinde... düşlerımde meleklerın seslerini duydum bazan onlarla konuştum.. düşümde hiçkimse bana şu şudur demedı sankı ruhum onları tanıyormuş gibi herşeyı bılıyordu.. ama meleklerı hiç görmedım sadece vardılar düşümde ama o çok değer verdiğim abım yok dıyor.... acaba bana Allah cc dilediği kula böyle düşler gösteremezmi.. ben demıyorum iyiyim... kişi kendını her akşam tartmalı... hayatta geriye donup bakmalı gerıye dönüp baktiğimda bazan eskılerı hatırladiğimda gözlerımden yaş yerıne kan bıle gelse belkı Allah cc yine benı af etmeyecek...:((((( sadece biz kullar böyle düşler göremezmıyız rahmanı düşler

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
esselamun aleyküm ve rahmetaullah yüreği güzel kardeşim ...rabbaim iyilik ve güzelliğinizi arttirsın istikametten ayirmasin ... rüya konusunda tabir yapacak kadar alim değiliz ama ne şekilde rüya görülürsede görülsün biz gerçekten istikamet içinde emir ve yasaklara uyur yor yada yumuyor muyuz ilk basta ona bakmakta yarar var diğer açıdan da kardeşim rabbim bir yola gelecek bir kula sekerlemeler lutfeder güzel salih rütyalar ile sevk ini arirarak hayra myillide edebilir ya ad asalih kullunu rahmani rüyalarda gösterebilir en doğrusunu Allah bilir görülemez değil görüledebilir siz ne bu konuda sıkıntı çekin ne de görülemez diye abileriniz ile tartışın çok bahsetmemekte de yarar vardır bence ....rüyalar ayrı bir alemdir kimse içini bilemez var yok görülğr görülemez diye yorum yapmamak en hayırlısı acizane

rabbim nefis muhasebelerimizi her daim artıraraak güzel bir sey var ise zerre kadar Rabbimizden bilerek devam ve istikametten ayırmaması duasıyla hayirli geceler kardeşim

Üst Alt