- Aldığı Beğeniler
- 0
ben yenı üye oldum. üye olma sebebım bu siteyı bilmıyordum ama menzili biliyorum gitmeyı hayal edıyorum belkı nasip olur ilerde.. çok değer verdiğim bir abım le sık sık tartişiriz... kendisi fırsat buldukça menzıle gider kanatımce iyi biridir.. Allah cc katında nasıldır bılemem.. tartişma konumuz .. konuştukça konular hep aynı yere gelir.. sık sık dini konularda konuşuruz.. ben güzel rüyalar görerım .. rahmanidirler derım o yok der değiller... ben haşa iyi biriyim demıyorumbunu Allah cc bılır .. hadi kötüyüm diyelim .. kötüler iyi düş göremezmı.. Allah cc büyüktür ğafurrurahimdir. o dilerse olmazlar olmazmı... ben bir kaç kez peygamberimi düşümde gördüm.. cennete birkaç kez girdim faklı farklı düşler halinde... düşlerımde meleklerın seslerini duydum bazan onlarla konuştum.. düşümde hiçkimse bana şu şudur demedı sankı ruhum onları tanıyormuş gibi herşeyı bılıyordu.. ama meleklerı hiç görmedım sadece vardılar düşümde ama o çok değer verdiğim abım yok dıyor.... acaba bana Allah cc dilediği kula böyle düşler gösteremezmi.. ben demıyorum iyiyim... kişi kendını her akşam tartmalı... hayatta geriye donup bakmalı gerıye dönüp baktiğimda bazan eskılerı hatırladiğimda gözlerımden yaş yerıne kan bıle gelse belkı Allah cc yine benı af etmeyecek...
(((( sadece biz kullar böyle düşler göremezmıyız rahmanı düşler