Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
HARİKA OLMUŞ BAŞKA BİŞİ İNSAN DİYEMİYOR
BİRAZ DAHA GÜZEL OLSAYDİ İNSAN ÖLÜRDÜ....

BUDA ESPİSİ

HARİKA OLMUŞ....

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
cok te$ekkür ederim, bukadar begeniLecegini hic tahmin etmemi$tim :)
Ne MutLu bana´ki sizLere begendirebiLdiysem, her$ey sizLer icin..

Habibemsin abLa Hic bir hakkimi ödemeniz gerekmiyor..
Ben Hakkimi daima herkeze heLaL ediyorum..
ama iLLede ödeyecem diosaniz, yakinda öde$iriz diyorum : )

seLametLe

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Yav kandamlası sende bizlerle paylaşşsan şu programları nasıl olur.. Elerine saglık :D

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Canım harika olmuş banner ellerin dert görmesin...

benefşe

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
maşallah canım benim yine döktürmüşsün!
emeğine bieğine sağlık!
ALLAH RAZI OLSUN!

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
ORiJiNAL YAZARI : onur
Yav kandamlası sende bizlerle paylaşşsan şu programları nasıl olur.. Elerine saglık :D

sevgili onur; KanDamlasi bunları photoshop ile yapiyor..
bunu cd olarak piyasadan bulabilirsin,ayrıca internette birçok yerde aratırsan bulabilrisin..

bu arada Kan Damlasi kardeşim..amcaoğlum için bir banner yapma sözü vermişsiniz..sitesi açılmak üzere sizden rica etmmei istedi..acill olarak bir banner yaparsanız sevinirim..

bannerde www.sislinet.com yazısı olacak..yazı siyah arka zemin kırmızı..hack sitesi olacağı için gerekli düzenlemeleri siz yaparsanız..selam ile..

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Original von ExELaNcE
ORiJiNAL YAZARI : onur

sevgili onur; KanDamlasi bunları photoshop ile yapiyor..
bunu cd olarak piyasadan bulabilirsin,ayrıca internette birçok yerde aratırsan bulabilrisin..

bu arada Kan Damlasi kardeşim..amcaoğlum için bir banner yapma sözü vermişsiniz..sitesi açılmak üzere sizden rica etmmei istedi..acill olarak bir banner yaparsanız sevinirim..

bannerde www.sislinet.com yazısı olacak..yazı siyah arka zemin kırmızı..hack sitesi olacağı için gerekli düzenlemeleri siz yaparsanız..selam ile..

exeLance hocam cok üzgünüm ben, biLdiginiz üzre benim PC oLmuyor..
o yüzden chester kardes benden ikinci banneri istedigi zaman ona söz verememistim.. PC oLursa yapabiLirim anca demistim..
ve maaLesef oLmuyor biLgisayarim haLa.. Yoksa bir saatLik is biLe degiL.. bu zamana kadar herkezin istegini yerine getirmistim, PC oLsa bu yine böyLe devam ederdi.. eLimden geLen bir sey yok su anLik .. kusuruma bakmayin hakkinizi heLaL edin insaALLAH..

seLametLe..

chester

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ya cok tsk ederim insallah olur ama yaptıracak baska kimsemde yoqqi napalım siteyi yayına soktuktan sonra deiştireceğim baska caresi yoq insalllah kısa sürede olur Allah razı olsun

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Original von chester
ya cok tsk ederim insALLAH olur ama yaptıracak baska kimsemde yoqqi napalım siteyi yayına soktuktan sonra deiştireceğim baska caresi yoq insalllah kısa sürede olur ALLAH razı olsun

insaALLAH kardesim.. o yüzden söz verememi$tim umarim beni $imdi daha iyi anLiyorsundur.. nezaman oLacak hic bir fikrim yok.. beLki 1 ay beLki 2 biLmiyorum..
hayirLisi.. ne diyeLim..

seLametLe

Üst Alt