Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

asyanur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Selamün aleyküm,
Kardeşler,biz hanım cemaati olarak 2 hafta sonra Barla gezisine çıkacağız.Barla da üstad ile ilgili gidebileceğimiz yerler hakkında ve bu yerlerin çarpıcı yaşanmış öyküleri hakkında beni bilgilendirirmisiniz lütfen .

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
yolunuz açık olsun ablacım çok fazla bilmiyorum ama bilgi edinirsem yardımcı oluruz inş
yalnız iki sene önce gitmiiştim CENNET BAHÇESİ olan yer çok güzel risalelerin genelde yazildiği yer olarak biliyiorum bu konuda diğer kardeşlerimiz daha çok yardımcı olur sanırım
selametle
selamunaleyküm

rabıa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Fenerbahçe
barla üstadın belli bir yıl kaldığı ve cok begendigi bir yerdir orada kücük mütevazi bir evi vardır evi yakınlarında ise cennet bahcesi adı altında cennet risalesini yazdığı bir bahce bulunmaktadır üstat o bahceyi cook begendiği ici bu ismi vermistir uzerinde katran acının bulunduğu bir dag vardırki once agactan bahsetmek istiyorum bu ağacta üstad tesbiyat yapmıs ve cook sevdii bir ağaçtır bu agacı kendini bilmez kişiler tarafından kesilmistir bu dag yaklasık 1.30 saatte yürüyerek cıkılan bir dagdır birde evi vardır ıspartadaki o evinde yatağı corapları caydanlığı arabası bulunmaktadır maneviyatı bol olan bu yerleri gezmenizi bir ıspartalı olarak tvsiye ederim

esila

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
kardeşim bu konu da benim de hiç bilgim yok ama sen git sonra bizimle mubarek kişi hakında paylaşımlarını bekleriz. Selametle

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
efendummm barlayı yeni duydum özür..... ama araştirdim ispartanın bir ilçesi olduğunu öğrendim... yeşillikler içinde olduğunu gördüm resimlerden........fazla bilgim yok....çünki Akdenize hiç gitmedim....

hayırlısı ile siz gidiniz ..bizleride bilgilendirirseniz memun oluruz.... saygılar.....

rabıa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Fenerbahçe
ya bide yazmayı unutmusum mesajımı düzeltirken eger bir sorunuz olursa elimden geldiince cevaplayabilirim

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
kardeşim bu konu da benim de hiç bilgim yok ama sen git sonra bizimle mubarek kişi hakında paylaşımlarını bekleriz. Selametle

bende yardimci oLamayacagim maaLesef... hic gitmedim görmedim biLmiyorum...
gidip gördükten sonra bizLerLede payLa$irsiniz insaALLAH karde$im...

Üst Alt