Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kanal-7com

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
esselamu aleykum..
Basadmin kardeşim, imza'nızdaki mesajın,anlamı size surekli mesaj atılıyor da artık bundan rahatsız oldu unuz içinmi yazılmıştır?
Yoksa boyle bir durum olmadı ı halde,siz kendiniz yazma gere imi duydunuz?

Benim bunu sormamdaki maksat, ilk okudu um'da, sanki "kendinizi büyük göstermek" veya benzeri bir a ırlık olması adına yazılmış gibi bir izlenim verdi.İnşaAllah yanılıyorumdur.ve kesinlikle akla "art" niyet gelmesin.dedi im gibi ilk okudugumdaki,izlenim bende iyi olmadı,belki başka kardeşlerimizde boyle düşünebilirler,o sebeple de aktarma gere i duydum..
vesselam..

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Senin cok iyi taniyor ve buraya gelis maksadini cok iyi biliyorum kardesim
Zamaninda kasva.net yine Admindim ve nickim KasvaNur iken verdigin rahatsizliklardan dolayi seni banlamistim hatirlarsan...
Senin giridigin sitelerde tek amacin site sakinlerini huzursuz etmek ve actigin sohbet odani reklam etmektir...

Benim bunu sormamdaki maksat, ilk okudu um'da, sanki "kendinizi büyük göstermek" veya benzeri bir a ırlık olması adına yazılmış gibi bir izlenim verdi.

Sorunun cevabina gelince Sitemizde 3 Adminiz ve ben bu gurubun basiyim büyklenmekle alakasi yok.Öyle olsaydi Moderatörlerin baslari Süper Moderatörlerde büyüklenme olurdu ve Süper Modluk vermenin anlami kalmazdi deyilmi?
Üzerine vazife olmayan islere karisma bu sitedende seni banlarim...

Benim BasAdminligimi elestirmek yerine kanal 7 nin adini kullanmani elestirsen nasil olur? Yaptigin her sey kanal 7 adina mal ediliyor bunun bilincindesin umarim..

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı kanal-7com
İnşaAllah yanılıyorumdur.ve kesinlikle akla "art" niyet gelmesin.dedi im gibi ilk okudugumdaki,izlenim bende iyi olmadı,belki başka kardeşlerimizde boyle düşünebilirler,o sebeple de aktarma gere i duydum..
vesselam..

EsSelamuAleykumVeRahmetullahuVeBarakatuhu

Herkesin içinde art niyetli olmayan izleminizi söylemeniz! sizin ne kadar samimi ve yapıcı olduĞunuzu belirtmiş bulunmakta... Allah razı olsun sizden... Sizi daha ii tanıdık! :)

Ama bilinki yanıldınız kardeşim, yanıldınız... :( Biz böyle düşünmüyoruz... Bir daha birşeyi ilk okuduĞunuzda elde etmiş oldĞunuz lakayıt izleminizle karar vermeyin... Küçük duruma düşüyorsunuz...

Birde bu sitede yapmış olduĞunuz reklamın ne kadar etik olduĞu konusunda ilk geldiĞinizde yorum yapacaktım ama dedim şimdi kalpleri kırmayalım, abimle biraz tanışalım, samimi olalım ozaman söylerim demiştim... Daha hayırlı olur düşüncesi içerisindeydim... Neyse bu konuda sukut ediyorum şimdilik...

Vesselam...

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı kanal-7com
esselamu aleykum..

benim bunu sormamdaki maksat, ilk okudu um'da, sanki "kendinizi büyük göstermek" veya benzeri bir agırlık olması adına yazılmış gibi bir izlenim verdi.İnşaAllah yanılıyorumdur.

Aleykumselam .

"Zannın her türlüsünden kaçınınız, ". Ne olursa olsun, herşey, herkes, her olay hakkında bizlere düşen ilk şey "hüsn-ü zan" ile muamele etmektir, zira kalplerde olanı yalnız Allah c.c bilir.

Kardeşimiz bu husustan rahatsız olmuş , merak etmiş olabilir. Sorup ögrenmek istemesi, düşüncesini belirtmesi tabii ki güzel bir olay ama usulü yanlış. Aleni sormak yerine, özelden de meramını iletebilirdi ki bu en güzeli olurdu.

Tabi oldugumuz Hz. Peygamber'in "Sallallahü Aleyhi Vesselem" hataları düzeltmedeki ilk prensibi , hata yapan kişinin yüzüne vurmadan onun yanlışını düzeltme yoluna gitmesidir. Allah Rasûlü bir kişide gördügü davranışı veya menfi bir durumu düzeltirken, o insanın şahsiyetini incitmemeye özen gösterirmiş. Hatasını yüzüne vurmaktan ve onu teşhir ederek mahcup etmekten sakınırmış. Sanırım biz müminlerinde ,bu konuda takip etmesi, örnek alması gereken yol budur.

Yönetimdeki kardeşlerimizin de tavrının ve cevap şeklinin ne yazık ki kabul edilecek bir tarafı yok. Gene "Sallallahü Aleyhi Vesselem" in hataları düzeltmedeki diger prensibi ne olursa olsun, muhatabını tatlı dille ve yumuşak sözle uyarmasıdır. Tatlı dil karşısında yumuşamayan insan yoktur. Bu hususta Yunus ne der: "Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı, söz ola agulu aşı, bal ile yag ede bir söz".

velhasılı, Hz. Peygamber "sallallahü aleyhi vesselem" muhataplarına daima tatlı dil ile muamele etmiş, karşısındakinin bir yanlışını düzeltecegi yahut ona bir şey söyleyece i zaman önce onu yumuşatarak gönlünü kazanmış, sonra söyleyeceklerini söylermiş. Ne mutlu ona tabii olana.

Söz konusu admin kardeşimin, özelden üyenin sorusunu cevaplaması arzumuzdur.

vesselam

salihin_cy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Evet ..durum özel mesele gibi görünüyor....

Özelden halledilmeli...Hira kardeşime katılıyorum....

Kanal-7com kardeşim.....

Chat ve sohbet odalarından nefret ederim....

Tabiiki bu şahsi düşüncem...

O odaların sonu iyi deyil.....

Allah'a cc emanet olunuz..

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı salihin_cy

Chat ve sohbet odalarından nefret ederim....

Tabiiki bu şahsi düşüncem...

O odaların sonu iyi deyil.....

.

+100000000000000000000000000000000000000000000

kanal-7com

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah cc razı olsun..
Hepiniz güzel karşılamıssınız..hş buldum tşk ederim.
vesselam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt