Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Nasıl değerlendiriyorsunuz yorumda yazabilirsiniz !

• Tepkisi haksızdı. Yanlış yaptı

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kararsızım

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    36

Mekkeye Hasret

la ilahe illallah..

Aldığı Beğeniler
13
Takım
Fenerbahçe
başbakanımızı gönülden destekliyorum.. Gerekeni yaptı Helal olsun.

nehar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
allah razı olsun allah yollarını açık etsin dua larımız onlarla...tabiki destekliyoruz

Ali AKIN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Sayın başbakanım necip ecdadımızın necip torunlarına yaşatmış olduğun mutluluk ve gururdan dolayı sana minnet ve teşekkürlerimi arz ederim saygılarımla.

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Başbakan ın moderatöre verdiği tepkiyi haklı buldum sözü kesilmemeliydi.
Ancak İsrail e gösterdiği tepki İsrail den ziyade Şimon Peres e verilmiş bir tepki gibiydi.
Şimon Peres in söyledikleri Başbakanı kızdırdı bunun üzerine de Başbakan diplomatik dili bir kenara bırakarak içinden geldiği gibi konuştu ama bence tepki vermekte geç kalındı Venezüella Bolivya gibi ülkeler İsraille diplomatik ilişkilerini kestiler elçi ve konsoloslukları kapattılar Türkiye ise sadece kınamakla yetindi.
Elbette Başbakanın yaptığı konuşmanın sonuçları olacak ama bence en önemli konu Türkiye İsrail ile Filistin arasındaki anlaşmazlığı çözmek için üstlenebileceği arabuluculuk rolunu kaybetti arabulucunun tarafsız olması gerekir bu yüzden konuşmanın ülkemize ya da Ortadoğudaki gerginliğe olumlu bir katkısı olmadığını düşünüyorum...

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
helal olsun OSMANLI torunu böyle olur işte. delikanlı adammıs :ok::alkis::alkis::alkis:

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Tüm kalbimizle destekliyoruz.

Üst Alt