Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Başbakan Erdoğan, İsrail'in saldırısı sonucu yaralanan ve İsrail'den getirilerek Ankara'da Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılara ziyaret etti..
1.jpg

2.jpg

4.jpg

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
o öpücük aslında tüm dünya müslümanları adına kondurulmuş bir öpücük. bu insanlara dua etmek her tc vatandaşı için boynunun borcu ben bunu bilir bunu söylerim. allah bu özel insana ve takım arkadaşlarına her daim yardım eylesin. osmanlı torunu olmak böyle bişey işte

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun Sofi kardeşim.Doğru söze ne denir.Allah başımızdan eksik etmesin..

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
ALLAH razı olsun bu zulüme korkmadan çekinmeden karşı çıkan insanlardan.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Tarihte israile bu kadar hakret eden ve açık açık katil olduklarını yüzlerine tükürerek söyleyebilen tek lider..

Vukuf-i Kalbi

ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Fenerbahçe
sayın başbakanımız yaudilerden aldığı cesaret ödülünü geri iade edermi aceba ( Bu Ödülü alan ilk ve tek müslüman kişidir ? ) yada Büyük Ortadoğu Projesi ( BOP ) eş başkanlığından vazgeçer mi ???

bu sorular kafamı kurcalıyor...
madem bu kadar tepkili tepkisini bu şekilde koyması daha iyi olur...

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
ALLah zevaL vermesin devletimize LiderLerimize..
Allah yar ve yardımcımız olsun.. :oooo:

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
sayın başbakanımız yaudilerden aldığı cesaret ödülünü geri iade edermi aceba ( Bu Ödülü alan ilk ve tek müslüman kişidir ? ) yada Büyük Ortadoğu Projesi ( BOP ) eş başkanlığından vazgeçer mi ???

bu sorular kafamı kurcalıyor...
madem bu kadar tepkili tepkisini bu şekilde koyması daha iyi olur...

Haklısın kardeşim haklısın.Onun için şuan arap ülkelerinin tek umudu,arap halkının elinden hiç düşmeyen Türk bayraklarını ve başbakanımızın resimlerini boşuna ellerinden düşürmüyorlar..
Ayrıca geçen günki dünyadaki protestolardanda gördük hıristiyanınında elinde türk bayrağı yahudisininde elinde türk bayrağı hatta yahudi din adamlarının elinde türk bayrağı.Eskiden bunlar yoktu biliyosun.Bunlarıda başbaknın gizli düşmanlığı yüzünden taşıyorlar.
orta doğu projesin de başbakanın eş başkan olduğuna dair bir blge varsa lütfen buraya ekle benim kıymetli kardeşim.Sakın beni yanlış anlama ama bu lafları chp liler söylerdi bi zamanlar.Bir yanılgıya düşmyelim lütfen..
Ayrıca elin yahudisi bile cesaret ödülü vermiş bir başbakana bizlerin ne ödülü vermesi gerektiğini tekrar düşünsekmi acaba?

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Artık her şey göz önünde gözler önünde.Hiç bir şey gizli kalmıyor kimse halktan kaçamıyor artık.Kaçamayanlarda tarih oluyor geçmişte gördüklerimiz gibi.
Hakkın ve halkın yanında olanlarda böyle ödüllendiriliyorlar..

Üst Alt