Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Başın Sağolsun ADANA/CEYHAN
Başın Sağolsun ADANA/YÜREĞİR
Başın Sağolsun HATAY/KIRIKHAN
Başın Sağolsun GAZİANTEP/NİZİP
Başın Sağolsun GİRESUN/DERELİ
Başın Sağolsun SAMSUN/
Başın Sağolsun KONYA
.......Başın Sağolsun ZONGULDAK/EREĞLİ
Başın Sağolsun BURSA/İNEGÖL
Başın Sağolsun GAZİANTEP
Başın Sağolsun AĞRI
Başın Sağolsun ŞANLIURFA/PAYAMLI
Başın Sağolsun TEKİRDAĞ/ŞARKÖY
BAŞIMIZ SAĞOLSUN TURKİYE.

Rabbim mekanlarını cennet eylesin inş...

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Hala Türkiye Cumhuriyetinin ordusuna saldır... İnsan bir başsağlığı diler...
Bu forum başsağlığı için açılmış, dikkatinize...

Sende Bir Ak Partili olarak Cuntacıları Koruma O Zaman Şu vesayetin belini kırmak için Ak partiye oy verdim .

Diğer Konuda Bana Çirkin bir şekilde Selahettin demirtaş Yakıstırması Yaptın ...

Türk Silahlı Kuvvetlerini Korumak 'ta sana kalmadı . Onların hesapları dürülüyor.
Terör operasyonu için siyasi irade gereklidir…! Yani, ordu kendi başına karar alamaz...

Aldı Muthiş darbe planlarıyla Balyoz,Ayışıgı,Eldiven ....
Bunlar senın için birşeyleri çağrıştırıyormu ?

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Sende Bir Ak Partili olarak Cuntacıları Koruma O Zaman Şu vesayetin belini kırmak için Ak partiye oy verdim .

Diğer Konuda Bana Çirkin bir şekilde Selahettin demirtaş Yakıstırması Yaptın ...

Türk Silahlı Kuvvetlerini Korumak 'ta sana kalmadı . Onların hesapları dürülüyor.

Arkadaşlar fikirlerinizi paylaşırken lutfen şahsi tartışmaya girmeyin özellikle bayanların ve erkeklerin bu konuda dikkat etmesini rica ediyorum yakışmıyor bundan dolayı daha yeni bir kişiyi yasakladık ...

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer

Demirtaşın beyanıyla birebir örtüşmüş sözlerinizle, siz zaten kendinizi benzetmiştiniz. Ben de adını koydum...

TSK'yı da, Vatanımı da, ilkelerimi de korurum. Çünkü ben, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım.

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Arkadaşlar fikirlerinizi paylaşırken lutfen şahsi tartışmaya girmeyin özellikle bayanların ve erkeklerin bu konuda dikkat etmesini rica ediyorum yakışmıyor bundan dolayı daha yeni bir kişiyi yasakladık ...

Şahsi tartışmalara istemeden girmiş bulundum... Özür, gerçekkten özür...

Cevap yazdığım kişinin cinsiyeti ise, beni asla alakadar etmez emin olun. Normal hayatımda da erkek - kadın ayrımı yapmadan herkese İNSAN olarak bakarım. Siz yazınca baktım, arkadaş BAY imiş...

Söylemek istediğim tek şey ise; Başsağlığı için açılmış forumda, neden başsağlığı ve rahmet dilemek yerine, TSK'ya saldırının yapıldığı idi.. Açılsın başka forum, isteyen istediğini orada yazsın...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Demirtaşın beyanıyla birebir örtüşmüş sözlerinizle, siz zaten kendinizi benzetmiştiniz. Ben de adını koydum...

TSK'yı da, Vatanımı da, ilkelerimi de korurum. Çünkü ben, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım.

Hepimiz Trkiye vatandaşıyız sınıflandırma yapmayalım konu devam ederse yorumlarınızı silerim ..

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Sayın Yenidendogus Üyeleri Ve Katresu Hanım .
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olarak TSK 'yi Yıpratmak ve dejenere etmek gibi bir niyetim yok. Benım Sözlerimle ifade ettiklerim Darbeyi savunan cuntacılardı ,Abdullah Öcalana destek veren BDP,Abdullah öcalan , Onun destekçileri , Medya ayakları Hepsinin Allah belasını versin Altını çizerekte bunu ifade ederim. Katresu hanımın Yazdıklarının Çogunada aynen katıldıgımı ifade ederim. TBMM Çatısı Altındakı Tüm partilere Terörü bitirme görevi düşüyor. Anadolu evlatlarının Elbetteki Orda Hain saldırıda Şehit edilmesine Bende sizler gibi üzüldüm bu konuda tereddütsüz Pkk 'ya karşı olunmasını Hatta Bdpnın kapatılıp abdullah öcalanında asılmasını isterim...

Konuyu daha fazla Uzatmamak adına katresu hanımdan özur diler

Hayırlı Geceler dilerim...

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Estağfurullah efendim... Anlaşamamamızı iletişim kopukluğuna verelim.

Allaha emanet olunuz.

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
RABBİMiz (C.C.) Mekanlarını cennet eylesin inşaALLAH.

Üst Alt