Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

kediler lordu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
1.5 aydir ise gitmiyorum.... is yerinde yeni musluman olmus romanyali bi kadina yapilan dedikodular yuzunden....o derece moralim bozuldu...kadinin agzindan Allah kelami eksik olmuyo....en son kadinin birinden hamile kaldigini is yerinde koca aradigini soylediler... ben kizdim icimden dedimki icimden bi hata yapmis niye dedikodusunu yapiyorlar.... aradan birbucuk ay gecti ve bu kadinin yanina oturdum dedim ki aa sen hamilemisin? onun cevabi su oldu yogg benim 21 yasinda kizim var 39 yasindayim.....anladim ki iftiraymis... bu bu gibi durumlarda nasil tepki verilir

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
eğer o dostumsa sormama bile gerek yok iftiraya uğrayanı onun her daim yanında olmak için çabalardım..iftiradan kurtulması için dua ederim onunda etmesi için her zaman destek olurdum..ve ona veylüllikülli suresini ezberletmeye çalışırdım ki iftiradan tez kurtulsun diye....
yok dostum dediğim iftira ediyorsa onu uyarır yaptığının yanlış olduğuu söylerim..hala devam ediyorsa ondan dost olmaz onunla arkadaşlığımı keser mecbur kalmadıktan sonra selam dahi vermem..

kediler lordu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
bugun ise gittim ve elnena hakkinda butun dedikodu ve iftiralar diroktora kadar cikmis olay cozulmus artik dedikodu iftira yasak

Üst Alt