Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Başörtülü diye kürsüden indirdiler

86932.jpg

Kozan'da Öğretmenler Günü etkinliği yarışmasında birinci olan başörtülü İmam Hatip öğrencisi kaymakam ve garnizon komutanının talimatı ile kürsüden indirildi.

Adana'nın Kozan ilçesinde Belediye Sineması'nda düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliğinde yarışma birincisi başörtülü öğrenci kürsüden indirildi. Öğretmenler Günü temalı kompozisyon yarışmasında Bir Öğretmen Olmalı başlıklı yazısıyla birinciliği kazanan Kozan İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Tevhide Kütük ödülünü almak için kürsüye çıktı.

Kozan Kaymakamı Aydın Tetikoğlu ve Garnizon Komutanı Hüseyin Çopur'un, İndirin onu diyerek tepki göstermesi üzerine Tevhide Kütük, İl Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat tarafından kürsüden indirildi. Gözyaşları arasında kürsüden inen öğrenci, Canbolat'ın karşına gelerek Neden Hocam diyerek tepki gösterdi.
;(

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Kabahat sizde değil sizi komutan yapanlarda sizin gibi beyni örtülü insanları ALLAH'a havale ediyorum ki şüphesiz Yarattıklarına en güzel cezayı verende O'dur ...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
ORiJiNAL YAZARI : Gölge
Kabahat sizde değil sizi komutan yapanlarda sizin gibi beyni örtülü insanları ALLAH'a havale ediyorum ki şüphesiz Yarattıklarına en güzel cezayı verende O'dur ...

katiLiyorum... bizim ba$imiz örtüLü, onLarin ise kaLpLeri ve beyinLeri!

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Halk arasında bu tür düşünce yapısına sahip olan insanlara da örümcek beyinli diyoruz hatırlatırım arkadaşlar ... :D

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
herşeyin bir karşılığı vardır, elbette bu zulmün de bir karşılığı olacaktır burada olmasa bile öbür tarafta...

mihru vefa

talib-i aşk

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
Son çırpınışları yakında boğulacaklar zulmet denizinde inş. kısa zamanda tevbe eder iman tazelerler...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : Gölge
Halk arasında bu tür düşünce yapısına sahip olan insanlara da örümcek beyinli diyoruz hatırlatırım arkadaşlar ... :D

Üst Alt