Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Türkiye'de organizasyon işi yapan bir şirketten, iş başvurusu yapan kapalı bir genç kıza gönderilen mail okuyanları şaşkına döndürdü. İşte skandal mailin tüm detayları....

Başörtüsü ile iş arayan Şeyma Engin bir çok yere iş başvurusu yaptı. Bu başvurulardan biride Çilek Grup adıyla faaliyet gösteren bir organizasyon şirketine oldu. Ancak şirketten gelen mail Şeyma Engin'i şok etti.

Laiklik ve çağdaşlıktan söz eden mail sahibi Emir Onur Çilek iş başvurusu yapan genç kıza ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Başörtüsüne "Bez parçası" diye hakaret eden Çilek, Engin'e nerelerde iş bulması gerektiğini bile söyledi. Genç kıza Fatih Bölgesi'nde iş bulmasını tavsiye eden Çilek'in hakaretleri bununla da sınırlı kalmadı.

Engin'i 'Din üzerinden ticaret yapmak' ile suçlayan kişi, din sömürüsü yapanları bünyelerinde barındıramayacaklarını da yazdı. Ancak Emir Onur Çilek'in iş başvurusu yapan bayanla bir kez dahi görüşmediği ortaya çıktı. İşte 8sutun.com sitesinde yayınlanan ve okuyunca insanın 'bu doğru olamaz' düşüncesine iten o mail;

Şeyma Hanım;

Başvurunuzu inceledik. Üzgünüz.

Laik Atatürk Türkiye'sinde yaşayan, cumhuriyet çocukları ve muhafızlarından oluşan bir kurum olarak sizin gibi başörtüsü, türban, tesettür şeklindeki bez parçalarını dini inançlar ile hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen bu şekilde gösteren, tamamen siyasi amaç güden, din üzerinden ticaret, din üzerinden siyaset yaparak din sömürüsü yapan insanları bünyemizde barındırmıyoruz.

Unutmayınız; Demokrasi gericiliğin önünü açmak değildir.

İş arayışınızda başarılar.

Fatih bölgesini denemenizi şiddetle tavsiye ederiz

--------------------------------------------------------------------

ben yorum yapmak istemiyom yorum yaparsam cokkk agir seyler söylücem

rabbim hidayet eylesin bu ve bunun gibileri ne olucak neyse

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
haberLerde izLemi$tim gecen gün.. izLerken cok sinirLendim, üzüLdüm ve bir okadarda utandim... bir "Türk"'den böyLe sözLer duymak cok kirici...
ÖzgürLüken baseden bu ki$iLiksizLer demokrasinin daha ne oLdugunu biLmiyorLar...
Layik Atatürk Türkiyesi diye bir$ey tutturmu$Lar gidiyorLar...
InsanLar nasiL isterLerse öyLe ya$arLar, eger ba$Larini örtmek istiyorLarsa örterLer, acmak istiyorLarsa acarLar.. bu kimseyi iLgiLendirmez! bu kuL iLe ALLAH arasinda oLan bir$ey.. hesab yaLnizca ALLAHü teaLaya veriLecektir..
ve bu satirLari yazan vicdansiz ve BEYNI BOYANMI$ ki$i acaba bu satirLar bu sözLerin hesabini nasiL vericek?...

kalypso-tb

acil tıp teknisyeni

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Beşiktaş
bir iş yerinin kuralları vardır almaz almaz bu da adamın özğürlüğü bence abartmayın

Üst Alt