Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Bu dönemde hala böyle insanlar var mı. Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın. Neyse ki o aile restorana giremiyor peki o adam cennete nasıl girecek?

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Bu haberde dikkat çekmek istediğim nokta şu: Uygulanan yasak, yasal değil...

Ve insanlar haklarını aramadan, söylenen isteğe uyuyor... Benim anlamlandıramadığım bu maalesef.

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Ben de Çukurova mezunuyum..Maalesef ders sırasında bir hocamız arkadaşımızı dersten çıkarmıştı..

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Üzücü bir durum. Allah ıslah eylesin..

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Ben de Çukurova mezunuyum..Maalesef ders sırasında bir hocamız arkadaşımızı dersten çıkarmıştı..

Ne yazık ki, bu uygulamayı yasal hale getirmiş durumdalar... Ancak; bu bir restaurant, sivil halkın parasıyla balık yediği bir yer...

Ve, utanmadan burayı da kamuya aitmiş gibi gösterip, bu çirkin uygulamaya izin verilmesidir. Yazıklar olsun bu insan müsveddelerine.

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Bugün ALLAH'ın rızasına uygun giyinenlere servis vermeyen köpeklere, yarın cehennemde zakkum servisi yapılacaktır inşaALLAH ..

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
Ne yazık ki, bu uygulamayı yasal hale getirmiş durumdalar... Ancak; bu bir restaurant, sivil halkın parasıyla balık yediği bir yer...

Ve, utanmadan burayı da kamuya aitmiş gibi gösterip, bu çirkin uygulamaya izin verilmesidir. Yazıklar olsun bu insan müsveddelerine.

İnsanların insanları önyargısız ve insanca gördükleri ortamlar temennisi ile inşallah..

Üst Alt