Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
1 Ekim 2004 televizyonların karşısına çıkıp..miyonlarca insanın önünde ..kel kafamlan okula girdim .. O gún hayatımın en zor ve en büyük imtihanı idi galiba.. Çok zordu.. O gün hem başórtümü hem de saçlarımı kaybetmiştim..O günkü duygularımı, o zor anımı hiçkimseye ifade edemem..

Ellerimi kafama doğru yaklaştırıyordum... Ellerim titriyordu.. Yapamıyacağımı zanettim.. Bir an her şeyden vazgeçmeyi düsünüyordum.. Ama Allah'a çok şükür vazgeçmedim.. Ve şapkamı çıkarıp okula doğru yaklaşırken.. O anda herkes bana tuhaf geliyordu..Ağlıyordum.. İçim yanıyordu .. Milyonlar insan önünde kel kafamla idim .. Ya Allah !

Kameralar, fotoğrafcçıar üstüma saldırıyorlardı. O an ölmekten başka hiç bir şey istemiyordum ..Bir an babamın ve yakın arkadaslarının seslerini duyuyordum "cennet!" "cennet !" diye bağırıyorlardı. Arkama dönüp onlara cevap vermeyi çok isterdim.. Bana ilk destek veren onlar idi... Ama untancımdan onların yüzüne bile bakamadım..!.. O günkü halimi Allah'tan başka hiç kimse beni anlıyamazdı..!!!

Bu gün 1 Ekim 2005.. Aradan 1 yıl geçti.. Ama size yemin ederim ki bir yıl önceki halimi bugün yine yaşiyorum.. Çok zor. Aklima geldikce İçim yanıyor..! Şu an ellerim titriyor.. Size duygularımı ifade etmek için hiç bir kelime bulamıyorum.. Ben onlara ne yaptım ki onlar benim başörtümü aldılar. ..Ya Allah ...

Benim için dua etmenizi istiyorum.. Dualarınıza çok ihtiyacım var !.. Allah sizden razı olsun.. Allah yar ve yardımcınız olsun.. Allah herşeyi gönlünüze göre versin.. Allah dualarınızı kabul etsin. Allah'a emanet olunu

alıntı

"ÖZGÜR KUDÜSTE BULUŞMAK UMUDUYLA"

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Acaba bu fransada ki başörtüsü olayından sonra söylenen sözler mi idi. :rolleyes:

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
RABBİM zalimlere fırsat vermesin İNŞALLAH

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
allah büyük allah yardımcıları olsun insallah tez zamanda aydınlıga çıkarlar insallah

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Sağol güzel paylaşımdı Rabbim yar ve yardımcıları olsun herzaman dualarımdalar çünkü bu durumda arkadaşlarım var sağol ablam paylaşım etkileyiciydi....

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Zor...
At gözlüğü takmayan,dar görüşlü insanlardan bizi sakındır Ya Rab! Bu zulme d eartık bir son Rabbim,şu mübarek ayda duy tüm sesleri RABBİM.

RahmetNuru

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
inş.bu zulum kalkacak ve özgürlüğümüze kavuşacazz baş örtümün sevdalısıyımmm

Üst Alt