Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
barts55xr.jpg

YERYÜZÜNDE BAŞÖRTÜSÜ ZULMÜ'nün
SONA ERMESİ DİLEĞİ İLE...
Ve Sizler...
O gün ayetler, sizin omuzlarınızdan söz ediyordu..
Başörtüsünü bir sancak gibi yapan Eliftiniz.
İnce Ceylan derisinde, sülûs yazılarla, süslü ''Nur'' ayetlerinin şavkıydı dalgalanan..
Üç küçük ağaç dallarını size dönüp çiçeğe döndü O gün.
Rüzgar bazen pervaz ediyor, ince beyaz çiçeklerin arasından süzülüp, sizin başörtünüzde duruluyordu...
Ve derken..
Gökte, güneş gelip başınızın üstünde durdu..
Hüznün şerefelerinde mavi ezan çiçekleri açıldı...
Siz.. bir zulmün üzerine yürür gibi yürüdünüz..
Siz.. ayetlerde omuzlarından söz edilenlersiniz
Siz.. yeryüzünün bütün meydanlarında başörtüsünü birer sancak gibi taşıyanlarsınız..
Siz.. iffet ve namus timsalleri...
yeryüzünün zümrüt parıltılarısınız...
Siz.. yeryüzüne sığmayan, iman çağlayanlarısınız..
Ve Sizler Kardeşlerim..
Başörtüsü için çile çeken, gözyaşı döken bacılarım...
Allah yolunda her türlü tehdide, işkenceye, zulme göğüs geren, dövülen, horlanan..
Sözlerinde, özlerinde gönüllerinde imanın nurunu dalgalandıran..
Allah için, seherlerde kanlı gözyaşları arş-ı alaya dayanmış sizler...!
Kardeşlerim... SİZLERE SELAM OLSUN!
Ve sizler, öyle kimselersiniz ki;
Allah ve Resulünü dünyadan ve dünyadakilerden üstün tutanlarsınız...
- Sizler Allah'tan ümit kesmeyenlersiniz..
- Sizler Dertlerini sessiz-beyaz dilekçelerle Allah'a sunanlarsınız..
- Sizler istediklerini yalnız ve yalnız Allah'tan isteyenlersiniz..
Ve sizler..
-Allah'ın mahşerdeki hesabını unutup, size alaylı gözlerle her türlü acımasızlığı yapanların yüzüne;
Şanlı direnişinizi tokat gibi çarpan sümeyyelersiniz..
SİZLERE SELAM OLSUN..

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
AY KEREM ÇOK DUYGULANDIM YA ;(
ÖYLE GÜZEL ANLATMISSIN Kİ ;(
BU GÜZELLİKLERİN İDRAKİNE VARAN KULLARINDAN EYLESİN RABBİM BİZLERİ,
VE Bİ BAŞÖRTÜSÜ İLE BİZİ BU KADAR ÖVEN SİZ KULLARINI UTANDIRMASIN İNSAALAH.. ;(

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Baş örtüm en büyük dawamdır!!

Ve ahirette baş örtü düşmanlarına en büyük hesabım olacak!!

VeSseLaM KEREM kardeş..

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı DuaNur
Baş örtüm en büyük dawamdır!!

Ve ahirette baş örtü düşmanlarına en büyük hesabım olacak!!

VeSseLaM KEREM kardeş..

+++++

Siz kör gözlerle görmüyorsanız Rab bize kapalı gözlerinizi görüyor..

Siz duymak istemezseniz de Rab Dularımızı duyuyor...

Bugün dünyalıksınız yarın ise ahiret Hesabı sizi bekliyor...

Allah razı olsun Kerem

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
başörtüsü benim kanayan yaram kerem kardeş bugün meslegimi yapamıyorsan bu başörtüsüne saygı duymayan ve karşı olanlardır...burdan onları şiddetle kınıyorum..

ukab

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
selamunaleyküm
kerem kardeşimizden Allah razı olsun inşaallah...
ben tüm başörtülü bacılarımızdan kendi adıma özür diliyorum ve haklarını helal ederler inşaallah bana...
neden derseniz ben bir Müslüman olarak üzerime düşen görevi yapamadım. birde maraşlıyım guya sütçü imamın torunu olucam... bu zulümleri oturup seyretmekten başka hiçbir şey yapmıyorum, belkide yapamıyorum.Allah bizleri affetsin. lütfen hakkınızı helal edin kardeşlerim.Allah'a emanet olun. bu zulüm bitecektir Allah'ın izni ile.

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
PEYGAMBERLER HAKLI DAVALARINI ANLATIRKEN KAVİMLERİ VE İLERİ GELENLER HEP KENDİLERİNE SİZE BUNU NAMAZINIZ MI EMREDİYOR DEMİŞLERDİR.BUGÜN KILDIGIMIZ NAMAZLAR BİZLERİ BİR DİRENİŞE GÖTÜRMÜYORSA,KARDEŞLERİMİZİN DAVALARINDA YANLARINDA DEGİLSEK BİRAZ DÜŞÜNELİM.OLAY BİR ÖRTÜ DEGİL:
SÜREKLİ ŞU SÖYLENİYOR;YOK ANADOLUDA KADINLARIN TAKTIGI GELENEKSEL ÖRTÜYE BİR ŞEY DEMİYORUZ.ONLAR GİBİ ÖRTÜNSÜNLER SORUN YOK DENİYOR.HALBUKİ DURUM HİÇ DE ÖYLE DEGİL.TÜRBAN ADINI VERDİKLERİ VE SİYASİ BİR SİMGE OLARAK KABUL ETTİKLERİ BAŞÖRTÜSÜNE İZİN VERDİKLERİ TAKTİRDE KOLTUKLARININ ELLERİNDEN GİDECEGİNE KANAT ETMİŞLER + REJİMİN TEHLİKEYE GİRECEGİNİ,ŞERİATIN GELİP KELLELERİN KOPARILACAĞINA O KADAR İNANMIŞLAR Kİ VAY BE GÖZÜNÜ SEVDİGİM BAŞÖRTÜSÜ NELER DE YAPMIŞSIN SEN DİYESİMİZ GELİYOR.... VE BUGÜN BU MESELEYİ, (Kİ BİZ CE HİÇ MESELE OLMAMALIYDI) ÇÖZME ŞARTIYLA BİZLERİN OYUNU ALAN BİR PARTİ DE HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYOR.NEDEN Mİ ÇÜNKÜ YAKIN ZAMANDA POSTMODERN BİR DARBE YAPILDI..TANKLAR YÜRÜTÜLDÜ..AYAGINIZ DENK ALIN DENDİ...
HERHANGİ BİR MESELE OLDUMU BİR KISIM AZINLIK Kİ BUNLAR BU ÜLKEDE ÇOGUNLUGA HÜKMEDİYOR HEMEN CUMHURİYETİN VE ATATÜRKÜN ARKASINA SIGINIYOR.KISACASI EBU LEHEB ÖLMEDİ ,EBU CEHİL HALA KITALAR DOLAŞIYOR.VE BUNLARIN DA DİNİ HİÇ BİR ŞEYE TAHAMMÜLÜ YOK.İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNİN ADI DEGİŞTİRLMELİ BENCE NERDE HAK NERDE HUKUK LANET GELSİN BÖYLE BİR SİSTEME...MERHUM SEYYİD KUTUB'UN DEDİGİ GİBİ BİZ İSLAMİYET DEDİGİMİZ ZAMAN BAZI ELİT İLERİ GELEN DİN KARŞITI İLERİ GELENLER HEMEN SANKİ ONLARI METROPOLLERDEN ALIP ÇÖLE GÖTÜRECEZ,MERCEDESLERİNDEN İNDİRİP ONLARI DEVEYE BİNDİRECEZ YA DA HEMEN KELLELERİNİ KOPARACAZ,ŞERİAT DEYİNCE BAZI BEYİNLERDE NE GİBİ ŞEYLER GÖRÜNÜYOR:ÖCÜ GİBİ BİR ŞEY Mİ...
HALBUKİ DİNİMİZDE BİR İNSANA ZARAR VEREN BÜTÜN İNSANLIGA ZARAR VERMİŞ,YAŞATAN DA BÜTÜN İNSANLIGI YAŞATMIŞ GİBİDİR.

NETİCE İTİBARİYLE ; BAŞÖRTÜLERİ HEPİMİZİN SANCAGIDIR. ZALİMLER BUNU AÇACAKLARINIA SANCAGIMIZI İNDİRECEKLERİNİ SANSINLAR.MEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...SÜMEYYELER ÖLÜR , LEYLA ŞAHİN'LER , AYŞELER,FATMALAR,FZEHRALAR,DESTİNALAR , BUKETLER ,ESLEMLER , HABİBEMLER,ESENCEMREMLER,BUKETLER,RUMEYSALAR,EMELLER,DUANURLAR,MAUSSEMALAR,....DAHA NİCE İSİMLERİNİ SAYAMADIGIM BACILAR GELİR...ALLAH RIZASI İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN.SELAMETLE.......

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
neden konuşmuyorsunuz...yorum yok mu...bu kadar basit bir konu mu açmış arkadaş hemen unutulmaya yüz tutuyor...ne konuşacagoz ki diyorsunuz degil mi..mesela bayan kardeşler neden örtü.... yoksa öylesine mi örtülüyor amaç sadece başörtüsü mü tesettür dedigimizde ne anlaşılır...nasıl bir örtünme gerekir.herkes yorumlasın bir iki ah vahla konuyu geçiştirmeyelim..ne bu ya.....

Üst Alt