Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Güneydogunun bagrıyanık şirin mi şirin gittikçe büyüyüp Büyükşehire do ru giden şehri Batman Mazlum Batman ,Çilekeş Batman ,İnançlı insanları do al tarihi kenti hasankeyf,manevi hava estiren yerleri ve güzel insanları ile cennet yurdumun güzel bir köşesi Batman....
BATMAN GÜZEL ŞEHİR.....BATMAN 72
İLÇELERİ:HASANKEYF KOZLUK SASON BEŞİRİ GERCÜŞ .... GÜZEL YURDUMUN GÜZEL YERLERİNDEN BİR GÜZEL YER BATMAN GEZ DÜNYAYI GÖR BATMANI HASANKEYFİ GÖR KONYAYI...[/U]

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
kardeş siz batman da mısınız
orada okudumben üni çok severim batmanı ve çok güzel arkadalarım var orada hala görüşürüm gerçi dört senedir gitmiyorum ama dahada çok geliştigini söylüyolar hasankeyf'e piknige giderdik
of okul yıllarım of çok özledim oraları inşallah Rabbim kısmet ederde tekrar giderim
Orada dışarıda bir tane bile oruçyiyen insan göremezsiniz ( gizliden yienler varsa bilemem)birde bizin hatay a bakın sanki ramazan gelmemiş
Özlemişim oraları ve arkadaşları hatırlattıgınız çok iyi oldudu
RABBİM RAZI OLSUN

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Batman benim memeleketim .ancak 10 yıldır ayrıydım yıllar sonra gördügüm batman çok degişmiş ...metropole dogru gidiyor.selamlar

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı TebessüM
kardeş siz batman da mısınız
orada okudumben üni çok severim batmanı ve çok güzel arkadalarım var orada hala görüşürüm gerçi dört senedir gitmiyorum ama dahada çok geliştigini söylüyolar hasankeyf'e piknige giderdik
of okul yıllarım of çok özledim oraları inşallah Rabbim kısmet ederde tekrar giderim
Orada dışarıda bir tane bile oruçyiyen insan göremezsiniz ( gizliden yienler varsa bilemem)birde bizin hatay a bakın sanki ramazan gelmemiş
Özlemişim oraları ve arkadaşları hatırlattıgınız çok iyi oldudu
RABBİM RAZI OLSUN

abla sen hatayı diyorsun birde ist görsen dün bi çarşıya çıkdım bütün mekanlar dolu ...bide dün simit sarayında oturan 6 tane yaşlıoturmuşlar hem çay içiyorlar hemde tavla oynuyorlardı ;( ki benim oturdu um yer ist hemen hemen en islami kesimin oldu u yer bide kadıköyü görseniz oralarda zaten tek tuk tutana rastlarsınız..

Üst Alt