Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayanlar mı daha iyi şoför,erkekler mi?

• Kullanılan toplam oy
    5

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Aslında ben burdan bişi itiraf edicem :D...arkadaşlar benim başkasını kullandığı arabaya binmek gibi bi korkum var 8o :( kendim kullanmıyosam arabadan inene kadar kastıkca kasıyorum kendimi..ama bi genellem yaparsak araba kullanmak yetenek işi sabır işi bu yuzden ayırım yapmıyacaktım ama :D erkelere inat bayanlar diyorum.. :D

ORiJiNAL YAZARI : Bayram
Buyurun siz karar verin.:D

alala bayram kardeşim böyle yotuplarda arasınız her akşam haberlerde kimi görüyoruz aceba :
iconcoolsx7.gif

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : hafız_70
Tabiki de erkekler daha iyi kullanır.

Her zaman yola çıkarım trafikte bir kuyruk bir kuyruk!!

Sonra dur kalk dur kalk yaklaşırız ki!!

Bir baktık ki trafiği tıkayan bir bayan :D

AMAN DA HAFIZ KARDEŞİM AMAN SİZ DE ERKEKLERE HİÇ TOZ KONDURMUYORSUNUZ BAKIYORUZ DA

TAMAM BENCE DE ERKEKLER DAHA İYİ KULLAANIYOR AMA BU KADAR DA OLMAZ Kİ CANIM...:D :D

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Ya siz hemcinslerimi hiç anlamıyorum yaa X( niye bukadar yüz veriyosunuz erkelere ben bu konuyu açtım ki araba sürmek kadın erkek işi değil yetenek işidir bunu söylemek için ama siz gözünüzün alıştığına kabulleniyosunuz :rolleyes: teessüf edrim :D

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : aydilge
Selamün aleyküm öncelikle..ben erkeklerin daha soğuk kanlı olduklarını düşünüyorum..bu nedenle onlar daha iyi şoförlük yapıyolar diyebilirim..kadınlar trafikte daha panik atak oluyolar..bu sayede elleri ayakları birbirine dolaşabiliyo... :D :D :D

Ben sana hiç katılmıyorum kuzencim.Tamam erkekler daha soğuk kanlı ama çokda sinirliler hemen öfkelenirler.Ben bir bayan olarak el,m ayağımın birbirine karışmasına katılşmıyorum.Bence herikiside güzel kullanıyor ama insanına görede değişiyo.Ayrıca elleri ayakları birbirine dolaşan erkekde çok :D :hehehe:

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : hafız_70
Tabiki de erkekler daha iyi kullanır.

Her zaman yola çıkarım trafikte bir kuyruk bir kuyruk!!

Sonra dur kalk dur kalk yaklaşırız ki!!

Bir baktık ki trafiği tıkayan bir bayan :D

daha dün karşılaştım bu olayla =)
bencede yetenek işi kimi erkek sürücülerde güzel süremiyor ama kabul etmeliyizki bayanlar daha acemi oluyorlar... :p

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Kendimden biliyorum en iyi erkekler kullanıyor :p :tongue:

Tanıdıgım hemen hemen tüm bayanlar kaç yıllık sürücü oldukları halde acemice davranıyorlar sanki.. :rolleyes:

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Tabiki kadınlar,erkekler sağa sola bakmaktan düzgün araba kullanamıyorlar.YALANMI. :D

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : ilminur
Tabiki kadınlar,erkekler sağa sola bakmaktan düzgün araba kullanamıyorlar.YALANMI. :D

Doğru :D test edip onalyanmıştır. :D
Komşunun oğluyla bu konuyu tartışıyoduk dedim en çok kaza haberlerini kimlerin sayesinde duyuyoruz dedim ne dese beenirsiniz :D

Biz napalım güzel kızlara bakınca arabayı çarpıyoz sağa sola :D
Erkke milleti işte aman dikkat olun :D

Sürekli araba kullanan kişi acemilik çekmez ;)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
bende her 2 si diyorum çünkü kendimde aşa yukarı 20 yıllık şöförüm
ve 1 vukuatım var neredeyse ölüyorum belediye otobüsünün ön kısımdan altına girdim ve arabam hurdaya gitti içinden nasıl sağ çıktımıa kimse inanamadı

onun için beylerde bayanlarda yerine göre kaza yapabiliyor
yalnız ben yağmurda kaydım vede direksiyonum kitlendi

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Arabayı sadece erkekler kullanır ve bir bayan araba kullandığında parmakla gösterilir ve şaşkınlıkla seyredilrdi ve buralarda arasırada olsa böyle...

Şimdi kullanma işin egelince,ben bugüne kadar hep erkeklerin sürdüğü arabaya bindim,taki 3 sene önce bir bayanınkine binene kadar.İnanın tedirgin oldum nedenini tam olara şöyle açıklayabilirm.Kadın yıllardır şöförlük yapmasına rağmen hala cesaretsiz ve kendine güveni yok,yani bize" o güveni"vermedi,sağlam durmadı direksiyonda.

Erkeklerinde bazıları böyle kullanıyor.Mesela kardeşim mükemmel araba kullanıyor,fakat biraz sinirli olduğu için ben arabasında rahat edmiyorm.Sanki diken üstünde duruyorum.Yani sonuç olarak;

Her ikiside güzel kullanır.Sorun erkeklerin egemen olduğu bir alan olduğu için,iyileri kadınlara göre fazla.Kadınlarda bu alanda biraz fazla olurlarsa iyilerimzide daha fazla olacak ne dersiniz;)

Üst Alt