Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayanlar mı daha iyi şoför,erkekler mi?

• Kullanılan toplam oy
    5

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : zeyno
Arabayı sadece erkekler kullanır ve bir bayan araba kullandığında parmakla gösterilir ve şaşkınlıkla seyredilrdi ve buralarda arasırada olsa böyle...

Şimdi kullanma işin egelince,ben bugüne kadar hep erkeklerin sürdüğü arabaya bindim,taki 3 sene önce bir bayanınkine binene kadar.İnanın tedirgin oldum nedenini tam olara şöyle açıklayabilirm.Kadın yıllardır şöförlük yapmasına rağmen hala cesaretsiz ve kendine güveni yok,yani bize" o güveni"vermedi,sağlam durmadı direksiyonda.

Erkeklerinde bazıları böyle kullanıyor.Mesela kardeşim mükemmel araba kullanıyor,fakat biraz sinirli olduğu için ben arabasında rahat edmiyorm.Sanki diken üstünde duruyorum.Yani sonuç olarak;

Her ikiside güzel kullanır.Sorun erkeklerin egemen olduğu bir alan olduğu için,iyileri kadınlara göre fazla.Kadınlarda bu alanda biraz fazla olurlarsa iyilerimzide daha fazla olacak ne dersiniz;)

:) Evet,bayanlar bu alanda daha yabancı daha göze batıyor.. :rolleyes: Parmakla gösterme olayı, bu heryerde böyle..şuan olduğum yerde de durum değişmiyor.kendimden biliyorum :tongue:
Ben üç kişi dışında bindiğim bütün arabalardan korkarım.. :(Bu üç kişiden biride halam çok rahat cesaretli,kendine güveni var.Ben de çok rahatım hatta göze batacak kadar rahat :D kendim kullanırsam hızıda seviyorum.. :) Trafikte iyi olmak için daha sakin,dikkatli,atik,cesaretli kendine güveni olması lazım bu herkes için geçerli :evet: ki; binelim :D

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Bencede erkekler daha iyi kullanıyorlar
Çünkü kadınlar duygularıyla hareket ettikleri için sürekli birşey olacakmış gibi kullanıyorlar....
Tabi İstisnalar hariç Mesela ben duygularımı katmam soğuk kanlıyımdır...

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Trafik kurallarını bilen ve daha da önemlisi bu bildiği kurallarda duyarlı olan ve sonra heyecan yapmayıp soğuk kanlı dawranabilen kadın erkek ayrımı yapmaksızın her kim ise daha iyi şöfördür.

elifg

eyvallah

Aldığı Beğeniler
230
Takım
Fenerbahçe
Kadınlar. ????
Kadınlar daha dikkatli kullanır. En fazla kaza yapan erkeklerdir.

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray

Reyhan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
359
Öncelikle şu'bayan'sözcüğünü değiştirelim,bizler kadınız,ben şahsen kimseyi baymadım bugüne kadar ;)

Soruya gelirsek ,cinsiyet farketmese de erkekler duygusal olmadığı için daha seri ve net kararlar verebiliyor yani daha hakimler bu konuya ve fakat kadınlar da kurallara uymada başarılılar,işte erkekler kural tanımaz olunca kadınlar kötü şoförmüş algısı oluşuyor.

A

Aram

Guest
Kadınlar. ????
Kadınlar daha dikkatli kullanır. En fazla kaza yapan erkeklerdir.
En fazla kaza yapan erkek olması doğal. Çünkü erkek şoför bayanlardan kat be kat fazla. Erkekler arabayı daha rahat kullanır. Bayanlar korka korka sürdüklerinden kaza riski çok daha fazla. Feminist bir yorum sizinki bence :)

Üst Alt