Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayanlar mı daha iyi şoför,erkekler mi?

• Kullanılan toplam oy
    5

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
En fazla kaza yapan erkek olması doğal. Çünkü erkek şoför bayanlardan kat be kat fazla. Erkekler arabayı daha rahat kullanır. Bayanlar korka korka sürdüklerinden kaza riski çok daha fazla. Feminist bir yorum sizinki bence :)

Bu benim icin gecerli degil

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Öncelikle şu'bayan'sözcüğünü değiştirelim,bizler kadınız,ben şahsen kimseyi baymadım bugüne kadar ;)

Soruya gelirsek ,cinsiyet farketmese de erkekler duygusal olmadığı için daha seri ve net kararlar verebiliyor yani daha hakimler bu konuya ve fakat kadınlar da kurallara uymada başarılılar,işte erkekler kural tanımaz olunca kadınlar kötü şoförmüş algısı oluşuyor.
Konu cok eski : ))

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
Tabiki Erkekler tartışılmaz bile ????
Istisnalar kaideyi bozmaz trafikte denk geldikleri hep sinir kirizi getirtti bugüne kadar bana ben gördüğüme bakarım ????????

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Kim iyi kim kötü şoför bilemem ama trafikte kadınlar kadar bencil kadınlar kadar kadınlar kadar nezaketsiz bir canlı yok.. Asla ama asla yol vermezler (aracını durdurursa geri kaldıramaz diye korkuyor) :)

Üst Alt