Tıklayın özellikle alışverişe dalıp bazı şeyleri unutanlara özel bi kısa film..
Rumeysa YD Üyesi Üyelik Tarihi 17 Eki 2005 Mesajlar 3,942 Aldığı Beğeniler 2,483 Konum İstanbul Takım Galatasaray 11 Eki 2006 #1 Tıklayın özellikle alışverişe dalıp bazı şeyleri unutanlara özel bi kısa film..
siyahinci YD Üyesi Üyelik Tarihi 16 Şub 2006 Mesajlar 203 Aldığı Beğeniler 1 Takım Diğer 11 Eki 2006 #2 ablam paylasım için saol
O Onur Geliştirici Üyelik Tarihi 1 Eki 2005 Mesajlar 7,571 Aldığı Beğeniler 4,846 Konum Karaman Takım Galatasaray 11 Eki 2006 #3 İlginç ve güzel
Gölge Dost İstersen Allah Yeter Üyelik Tarihi 1 Kas 2005 Mesajlar 4,662 Aldığı Beğeniler 29 Konum İstanbul - Eyüpsultan Takım Galatasaray 11 Eki 2006 #4 Güzeldi böyle birşeyin bir benzerini erkekler için yapılmış olanını reklamlarda görmüştüm ... Paylaşım için ALLAH razı olsun ...
Güzeldi böyle birşeyin bir benzerini erkekler için yapılmış olanını reklamlarda görmüştüm ... Paylaşım için ALLAH razı olsun ...
@Cihan** YD Üyesi Üyelik Tarihi 26 Ağu 2005 Mesajlar 3,994 Aldığı Beğeniler 9 Konum Sinop&Egypt Takım Beşiktaş 11 Eki 2006 #5 cok hic vidyolar bunun gibi bircok sey izliyoruz... keske her zaman yapabilsek ... arap tvleri bu tur seyleri surekli yayinliyorlar eminim faydalida oluyordur...
cok hic vidyolar bunun gibi bircok sey izliyoruz... keske her zaman yapabilsek ... arap tvleri bu tur seyleri surekli yayinliyorlar eminim faydalida oluyordur...
Bayram LA İLAHE İLALLAH Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 7,283 Aldığı Beğeniler 51 Konum Ankara Takım Galatasaray 12 Eki 2006 #6 Arabların namazın daha önemli olduğunu anlatmak için rekleamlarda yayınladığı reklam bu bizim reklam aralarındada olsa ne kadar hoş olur. paylaşiminm için sağol
Arabların namazın daha önemli olduğunu anlatmak için rekleamlarda yayınladığı reklam bu bizim reklam aralarındada olsa ne kadar hoş olur. paylaşiminm için sağol
MeLeK Benim aşkım askı Verene! Üyelik Tarihi 29 Kas 2005 Mesajlar 5,547 Aldığı Beğeniler 49 Konum DuA taşan YüreK 12 Eki 2006 #7 evet bende baska versıyonunu ızlemıstım ah ahh keske bızdede bu sekılde uyarı reklamlar olsa...ama bı yayınlansa boyle bır reklam ohoo kımbılır ne laflar yorumlar doner.. saol ablamm
evet bende baska versıyonunu ızlemıstım ah ahh keske bızdede bu sekılde uyarı reklamlar olsa...ama bı yayınlansa boyle bır reklam ohoo kımbılır ne laflar yorumlar doner.. saol ablamm