Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

RianKillah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Merhaba arkadaşlarım ben bazen rüyalarımda gördüklerim ertesi gün yada diğer günler içerisinde gerçek oluyor internette biraz araştırdım Allahın verdiği ikramdır müjdedir gibisinden bişeyler okudum daha net dinsel açıdan Kuranda yazılan şekilde anlatırsanız sevinirim bunun sebebini ben Allaha karşı imanlı bi insanım namaz kılmıyorum ama kalbim ona doğru dönük ve temiz yaşım 18 daha

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
aslında bunun dini tarafta yönü anlamı var tarih eski paylaşımının ama bu soruyu merak edip arayanlar olursa karşısına burası çıkabilir..
yalnız şurda bir konuya dikkat ettim imanlı olmak namaza baglanmaz.. ve namaz kılmıyorum ama içimde iman var allah biliyor kelimeside biz kullarca anlaşılabilir bir durum değildir.. malum Allah insan oğluma akit' vermiştir buna biz söz akdi' deriz ..
rüyanda görüp ertesi günü gerçekleşen şeyleri anlatmazsan kimse bunu yorumlamaz zaten görüldüğü üzere yorumlanmamış... sana olanı söylüyim sen rüyada gördüğünü yaşamıyorsun . bir an yaşıyorsun diyorsun'ki ben bu anı yaşamıştım .. senin olayının açıklaması bu rüya oldugunu sanıyorsun..
evet dinde rüyalar önem arz eder bazen vahiylenme durumuda vardır ama inan bu stabil olan birşey değildir.. sendeki olay dediğim gibi adına konuşmak gibi olmasın ama bu böyle.

Üst Alt