Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
sevgili dostum konu cahilliğe nerden geldi onu anlamadım.. ben sadece diyorumki içinde Allah kelimesi geçen nickler sakıncalı diyorum... çünkü o ismi taşıyabilmek gerek diyorum.. ve o ismi korumak gerek diyorum.. taşımaya gözü kesen korumaya gözü kesen kullansın ama bunu gözealacak kapasitede kimseyi görmüyorum diyorum. diyorumda diyorum:)çok şeymi diyorum:)

Bi_iznillah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
Takım
Trabzonspor
yaklaşık 4 senedir dini sitelerde paylaşım yaparım...
daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım...
ilk kez burda bu şekilde karşılaştım...

değerli büyüğümün visal-i nurun açıklamalarını yapmayı düşündüm konuyu ilk gördüğümde ama sonradan vaz geçtim...
çünkü yine tartışma çıkıcaktı...
buradaki kardeşler farklı bir bakış açısını kabul etmiyorlar...
kendi fikirlerine azıcık farklı bir fikir olduğunda gördüğünüz tartışmalar çıkıyor...

ben yine yüceler yücesi rabbime havale edip "selamün aleyküm" deyip susmayı tercih ettim...

yazanlar yazdılar...
bizim için övülmekte bir yerilmekte...
yeter ki mevlam razı olsun...

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
ya sizde çocuk gibisiniz haa.. hemen darılıp güceniyorsunuz.. ben sadece doğruluğunu öğrenmek istiyorum... yanılıyorda olabilirim.. ama söylediğiniz herşeyi sorgusuz sualsiz kabul edemem... ayrıntılarınıda öğrenmeliyim... e hemen kabul edersem ayrıntıyı nasıl öğnerecem

BAK BU HARBİ HARBİ UYARI: öle her yazılana alınacaksanız gücenecekseniz çocukluk yapacaksanız genelleme yaparak bu forumda böleymiş şöleymiş falan filan diyecekseniz BENİM YAZDIĞIMI NE GÖRÜN NE OKUYUN VEDE MUHATAP OLMAYIN.... kocaman adamlarız ya bu ne hal...

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
dikkat ederseniz konunun altına hemde büyük harflerle yanlışım varsa düzeltin yazdım.. öğrenmeye açım ben kardelenim ben ya:)

Bi_iznillah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
Takım
Trabzonspor
ya sizde çocuk gibisiniz haa.. hemen darılıp güceniyorsunuz.. ben sadece doğruluğunu öğrenmek istiyorum... yanılıyorda olabilirim.. ama söylediğiniz herşeyi sorgusuz sualsiz kabul edemem... ayrıntılarınıda öğrenmeliyim... e hemen kabul edersem ayrıntıyı nasıl öğnerecem

BAK BU HARBİ HARBİ UYARI: öle her yazılana alınacaksanız gücenecekseniz çocukluk yapacaksanız genelleme yaparak bu forumda böleymiş şöleymiş falan filan diyecekseniz BENİM YAZDIĞIMI NE GÖRÜN NE OKUYUN VEDE MUHATAP OLMAYIN.... kocaman adamlarız ya bu ne hal...

Kimseye darılıp gücendiğimiz yoktur kardeş...
tartışma ortamlarından sakınır ve uzak durmaya çalışırız...

yine aynı çizgide hizmet etmeye çalışacağız inşaALLAH...

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
sevgili kardeşim. ortada hiçbir tartışma yokken bu TARTIŞMA kelimesi geçince sanki tartışılıyomuş gbi bir izlenim veriyor.. Halbuki ben gayet sakinim ve tartışmıyrum.. ha ne demişler: nasıl bakarsan öyle görürsün... biraz relaks lütfen.... söylediğini birisi sorgulayınca hemen tartıştığını düşünme:)

Bi_iznillah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
Takım
Trabzonspor
dikkat ederseniz konunun altına hemde büyük harflerle yanlışım varsa düzeltin yazdım.. öğrenmeye açım ben kardelenim ben ya:)

RABBİM İLMİNİZİ ARTIRSIN İNŞAALLAH...

İMAM-I AZAM ne diyordu:
"bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe eğerdi..."

hayırlı geceler...

Bi_iznillah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
Takım
Trabzonspor
sevgili kardeşim. ortada hiçbir tartışma yokken bu TARTIŞMA kelimesi geçince sanki tartışılıyomuş gbi bir izlenim veriyor.. Halbuki ben gayet sakinim ve tartışmıyrum.. ha ne demişler: nasıl bakarsan öyle görürsün... biraz relaks lütfen.... söylediğini birisi sorgulayınca hemen tartıştığını düşünme:)

bunun sebebi diğer konudaki daha önceki tartışmalardır ...
yeniden hayırlı geceler...

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
sofi diyorsun hizmet diyorsun kin tutuyorsun... iyi geceler kardeş... sınıfta kaldın haberin olsun

Bi_iznillah

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
Takım
Trabzonspor
bunun adı kin değil ki..
tedbir...

ben aciz, ben garip, ben fakir...
sofilik kim ben kim :(

ama hadi öyle olsun...

Üst Alt