Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Zeynocugun harika bir yazı ellerine saglık çocuk büyütmek çok zordur analık kolaydegil kolay olsa cennet anaların ayaklarının altında olmazdı ama herşeye deger çocuk sahibi olmak,anne olmak ...harika bir duygu olsa gerek...SELAM VE DUA İLE...

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Çok hoş bir yazıydı.. Okurken hayli keyif aldım Sevgili Zeyno :) Satırları okuyup , temaşa ederken bile çoçuk sahibi olmanın ne güzel bir nimet olduğunu düşündüm. Hayal Mavisi gibi de iyi bir anne olabilirsek inşaAllah, çoçuk istiyorum . Hem çoçuk dediğiniz uslu olmaz zaten. Uslu durursa hata etmiş olur :)

bilmek yada bilmemek

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bir çiçek kokusuna benzetirim çocuklarımı.Kokladıkça doyamam.Bir bahardır çocuklarım bemim için.Ben onlarda hayat bulurum.Onlarda bende.Gelişleri ile hayatım değişti. Evime sevinç girdi.İşte mutluluğun anlamı bu.Günlerce uykusuz kaldım.Ama kendi uykusuzluğuma değil evlalarımın uykusuzluğuna,hastalığına üzüldüm.

Kızımı ilk kucağıma aldığımda; aman Allah’ım bu bizim mi, benim mi? O heyecan ne güzel bir his, mutluluktur tarif edilemez.

İlk anne deyişi,ilk yürümesi,ilk dişinin çıkması,okula başlaması ve bir sürü mutluluk...

Aslında çocuklarımı ve onlarla paylaştıklarımı ve duyduğum mutluluğu anlatmaya kalksam sahifeler yetmez.

Çocuklarımızın varlığı neticesinde,duyulan bunca mutluluğun karşısında uykusuz gecelerin,kirlenen perdelerin ,kırıllan çizilen eşyaları ne önemi var.

Arkadaşlar anne olmak bir ayrıcalıktır.Sizler de benim gibi baharı yaşamak istemezmisiniz?İyi düşünün.

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
buradakai erkek üyelerin baba olmaya niyetleri yokmu acaba?
zeyno kardesim "Bebek sahibi olmayi dusunenlere..." adlı yazısı genellikle bayan üyelerimizin dikkatini çekmiş,neden acaba? :D

canucan abim sadece gülmüş; :D :D :D :D

perwerder abim kısa bir cevap yazmış;bu kadarcık mı :p

exalance abim iyi cevap yazmış;anne olanlara ve olacaklara Allah sabır versin..zeyno hanımın yazıda belirttiği gibi bir takım zorlukları yok değil..belkide daha fazla..annem kızkardeşimin çocuğuna bakıyor..ordan bilirim..ama o bebeklerin bir gülüşü ,ilk adım atması,baba anne diye konuşmaya başlaması vs bu çekilen zorlukları işkenceleri unutturuyor.. ;)

Vukuf-i Kalbi

ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Fenerbahçe
7-) Evdeki koltuklara tereyagi bulayin. Perdelere de recel bulastirin.

Mutfakta pismekte olan bir adet baligi calin ve onu misafir odasinda
bir yere saklayin. Baligin odada 5 ay kimse tarafindan bulunmadan kalmasini
saglayin.

9-)Evdeki yeni sulanmis ciceklere elinizi sokun ve aldiginiz camurlar
ile temiz duvarlar uzerinde figurler yaratin.

Allahtan çocukken böle yapmamışım..benim çocuklarımda böle olmazlar inşaALLAH...
annem derdi ben çok uslu bir çocukmuşum...mahallede ağalık taslarmışım... :D

H ü z ü n

SuLar Durulursa..

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
7-) Evdeki koltuklara tereyagi bulayin. Perdelere de recel bulastirin.

Mutfakta pismekte olan bir adet baligi calin ve onu misafir odasinda
bir yere saklayin. Baligin odada 5 ay kimse tarafindan bulunmadan kalmasini
saglayin.

9-)Evdeki yeni sulanmis ciceklere elinizi sokun ve aldiginiz camurlar
ile temiz duvarlar uzerinde figurler yaratin.

Allahtan çocukken böle yapmamışım..benim çocuklarımda böle olmazlar inşaALLAH...
annem derdi ben çok uslu bir çocukmuşum...mahallede ağalık taslarmışım... :D
uslu ama ağalık taslarmışsın:D çelişkiye bakınızzz:cool:

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Evet...gerçektende güzel....ee o kadarcıkta sıkıntılar olsun artık...O güzel annelik duygusuna değer herhalde değilmi???

Üst Alt