Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Bebek
Genç kadın, bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi. Kıvırcık sarı saçları, iri mavi gözleri, kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek, kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu. Onun ipek yanaklarını doya doya öpmek ve cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde:
- Dokunma bana... diye bir ses duydu. Beni okşamaya hakkın yok senin.
Kadın korkuyla irkilip etrafına bakındı. Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu. Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü. Aman Allahım!.. Yeni doğmuş gibi görünmesine rağmen konuşan oydu.
- Bana yaklaşmanı istemiyorum. diye devam etti. Hemen uzaklaş benden. Kadın, biraz olsun kendini toplayarak:
- Çocuklarımız hep erkek oluyor. dedi. Onlar da güzel; ama kız çocukları başka. Bu yüzden seni öpmek istedim.
- Beni öpemezsin. diye ağlamaya başladı bebek. Benim de seni öpemeyeceğim gibi.
- Neden? diye sordu kadın. Neden öpemezsin ki? Bebek, hıçkırıklara boğulurken:
- Bunun sebebini bilmen gerekir dedi. Düşünürsen mutlaka bulacaksın.
Kadın, neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi. Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu. Aile dostları olan tanınmış doktor, odayı dolduran çiçeklerden bir tanesini vazodan çıkartıp kadına uzatırken:
- Geçmiş olsun hanımefendi dedi. Başarılı bir kürtajdı doğrusu. Ha..! Sahî, kızmış aldırdığınız. (Cüneyt Suavinin Hayatın İçinden adlı eserinden alınmıştır.)

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Ah! çok kötü bir durum olsa gerek.İşte imtihan burda başlıyor ve bitiyor.Bu ince çizgiler insanın kaderini belirliyor sanki.Mutlu olmayı veya mutsuzluğu....

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Bebek
Genç kadın, bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi. Kıvırcık sarı saçları, iri mavi gözleri, kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek, kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu. Onun ipek yanaklarını doya doya öpmek ve cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde:
- Dokunma bana... diye bir ses duydu. Beni okşamaya hakkın yok senin.
Kadın korkuyla irkilip etrafına bakındı. Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu. Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü. Aman Allahım!.. Yeni doğmuş gibi görünmesine rağmen konuşan oydu.
- Bana yaklaşmanı istemiyorum. diye devam etti. Hemen uzaklaş benden. Kadın, biraz olsun kendini toplayarak:
- Çocuklarımız hep erkek oluyor. dedi. Onlar da güzel; ama kız çocukları başka. Bu yüzden seni öpmek istedim.
- Beni öpemezsin. diye ağlamaya başladı bebek. Benim de seni öpemeyeceğim gibi.
- Neden? diye sordu kadın. Neden öpemezsin ki? Bebek, hıçkırıklara boğulurken:
- Bunun sebebini bilmen gerekir dedi. Düşünürsen mutlaka bulacaksın.
Kadın, neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi. Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu. Aile dostları olan tanınmış doktor, odayı dolduran çiçeklerden bir tanesini vazodan çıkartıp kadına uzatırken:
- Geçmiş olsun hanımefendi dedi. Başarılı bir kürtajdı doğrusu. Ha..! Sahî, kız mış aldırdığınız. (Cüneyt Suavi nin Hayatın İçinden adlı eserinden alınmıştır.

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Nasil kiyabiliyorlar o canlara anlamak mümkün deyil

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
geçim korkusuyla evlatlarınızı öldürmeyin diyor ayet meali... bu nasıl bir cinayet... Allah cümlemize şuur versin inşaallah...

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
"Fakirlik korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin. Onları da sizi de biz besliyoruz. Onları öldürmek büyük günahtır." (el-İsrâ, 17/31)
"De ki: Gelin, Rabbinizin size (neleri) haram kıldığını okuyayım: O'na hiçbir şeyi ortak koşmayın, ana babaya iyilik edin, fakirlik korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin; sizi de onları da biz besliyoruz. Kötülüklerin açığına da kapalısına da yaklaşmayın ve haksız yere Allah'ın yasakladığı cana kıymayın! Düşünesiniz diye Allah size bunları tavsiye etti." (el-En'âm, 6/151).

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Genç kadın, bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi Kıvırcık sarı saçları, iri mavi gözleri,kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek, kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu
Onun ipek yanaklarını daya doya öpmek ve cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde:
"Dokunma bana!" diye bir ses duydu
"Beni okşamaya hakkın yok senin"
Kadın korkuyla irkilip etrafına bakındı Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü
Aman Allahım! Yeni doğmuş gibi görünmesine rağmen konuşan oydu

"Bana yaklaşmanı istemiyorum" diye devam etti

"Hemen uzaklaş benden"
Kadın, biraz olsun kendini toplayarak:
"Çocuklarımız hep erkek oluyor" dedi
"Onlar da güzel ama kız çocukları başka Bu yüzden seni öpmek istedim"
"Beni öpemezsin" diye ağlamaya başladı bebek
"Benim de seni öpemeyeceğim gibi"
"Neden?" diye sordu kadın

"Neden öpemezsin ki?"
Bebek, hıçkırıklara boğulurken:
"Bunun sebebini bilmen gerekir" dedi
"Düşünürsen mutlaka bulacaksın" Kadın, neler olup
bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu Aile dostları olan tanınmış doktor, odayı dolduran çiçeklerden bir tanesini vazodan çıkartıp kadına uzatırken:
"Geçmiş olsun hanımefendi" dedi
"Başarılı bir kürtajdı doğrusu
Ha! Sahi, "kız"mış aldırdığınız bebek"

Cüneyd Suavi

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
E.Aleyküm.çok acı bir manzara..Rabbim böyle kötülüklerden bizi korusun .Amin.Gönlünüze sağlık.Allah'a Emanet Olunuz.

Üst Alt