Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ÇİZGİLERİN DİLİYLE ÇAĞIN KAHRAMANI

13.jpg

Mücadelenin, azmin, kararlılı ın, sabrın, sebatın ve imanın en yüksek noktasına nasıl varılaca ını, Peygamberi ahlakın nasıl bir insanda tekrar dirilece ini bizlere isbat eden bir kahraman& Üç devre damgasını vurmuş bir alim& Bulundu u her zaman ve zeminde kendisinden söz ettiren bir örnek şahsiyet&Evet Bediüzzaman Said Nursi'den bahsediyoruz. O'nun mücadelesinin de zorlu bir mücadele oldu una tarih şahitlik ediyor. Bu mücadelenin zindanlarda, sürgünlerde geçti ini, zehirlenmeler idamla yargılanmalar daha bir çok zorluklarla dolu oldu unu biliyoruz. İşte böylesi zorlu bir mücadelede daima dik durabilen, imanı neyi emrediyorsa onu yapan bir şahsiyetle karşı karşıyayız. Yıllardır en çok konuşulan, eserleri ve kendisi için birçok şey yazılan ve söylenen Bediüzzaman için şimdi Ajans Yıldırım farkıyla bir çizgi film çıkartılmaya hazırlanılıyor. Bu çizgi film yediden yetmişe herkese hitap edecek bir tarzda hazırlanmaktadır. Büyük bir bütçe hazırlı ıyla yola koyulan bu çizgi film Türkiye'nin en iyi animatörlerine çizdirildi. Senaryo Ahmet Mercan'ın usta kaleminden çıktı. Ayrıca senaryo Hekimo lu İsmail'in kontrolünden geçti. Seksen dakikadan oluşacak olan bu çizgi film öncelikle sinemada daha sonra DVD ve VCD formatında izleyicilere sunulacaktır.Yarım saatlik bölümü tamamlanan bu projenin Türkiye'de yapılmış en iyi çizgi film olması planlanıyor. Bediüzzaman'ın tüm hayatını ele alacak olan film do umundan ölümüne kadar hayatının her safhasındaki önemli olayları konu edinmiştir.

http://www.bediuzzamancizgifilmi.com/

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
İnşallah üstadın yaşamış oldu u hayatını hakkını vererek çekerler.

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
İnşaAllah abi, eminim zaten öyledir, Hekimo lu İSMAİL abimin kontrolunden geçmiş, ondan içim rahat...

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Hade Bakalım Hayrlısı..

Büyük Bir Aşkla Bekliyoruz..

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Çizgi Film Hakkında Kısaca Bilgi

Yönetmen & Animatör : İsmail Bahat
Senaryo : Ahmet Mercan
Senaryo Danışmanı : Hekimo lu İsmail
Dublaj Yönetmeni : Yaşar Özdemir
Müzik : Umut Mürare
Kurgu : Yusuf Terzi
Ses & Mix : Etem Işık
Yapım : Ajans Yıldırım
(2 VCD - 92 Dk.)

Fragmanını izlemek için tıklayın (20 Dk.)...

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Hayirlisi olur insa'Allah...
Sinema Gösterimi olacak mi? ?( :)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Bilmiyorum kardeşim, e er ö renirsem haber veririm inşaAllah...

Kenz'ül İns

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Esselamu Aleykum

Kardeşler o çizgi film şu an piyasada ve ben de bir defasında kendim izledim fakat yarısında uyuya kalmıştım ...

daha sonra kardeşlerle izledik ...

geçenlerde de mühitimizdeki genç kardeşler bir arada izledik ve tek kelime ile muhteşem olmuş...

Ha yani hayatından şu kesiti de koysalardı daha güzel olur dediğimiz yerler de oldu ama Elhamdulillah şimdiye kadar gerçekten de bu kadar güzzel bir şekilde davasını anlatan bu şekilde birşey yoktu...

Hamd olsun artık çocuklarında hafsalasından çıkmicak şekilde onlara tam uygun olmuş gerçi ben bile

üç defa izledim

Üst Alt